Vad är Traction Control?

Antispinnsystem är ett system som reglerar spänningen till hjulen på ett fordon. Den är utformad för att förhindra förlusten av dragkraften mellan bilens hjul och vägen vid körning. Historia

biltillverkaren BMW genomföras först begreppet antispinn på 1980-talet. Andra företag som Mercedes och Ford hoppade in under 1990-talet. Idag är det en av de viktigaste funktionerna i bilar.
Definition av Traction

grunden är Traction samspelet dina bildäck har med vägen, vilket behövs för körning. Din bil måste köra utan att halka, om det inte finns något grepp med vägbanan, kommer bilen börjar sladda - och det kan vara extremt farligt
ABS bromsar
<. br>

Anti-bromssystem (ABS) är kanske den mest kända formen av antisladdsystem. ABS förhindrar att hjulen låser sig när bromsar hårt eller i panik. Annars förlorar du styra kontrollen medan bilen fortsätter köra på samma sätt som det var innan bromsning.
Stabilitetskontroll

annan populär form av antispinn är antisladdsystem. Stabilitetskontroll fokuserar på att förhindra bilen från att glida i sidled.
Försiktighet

Fortfarande, efter alla dess fördelar, inte antispinnsystem inte göra dig okänslig för bilolyckor, eftersom de är utformade för att hjälpa dig i körning, inte korrigera varenda misstag. Antispinn är verkligen inte kommer att hjälpa dig när du kör, säg, 70 miles i timmen runt ett hörn när den rekommenderade hastigheten är mer som 30 miles i timmen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112321.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.