Instruktioner för installation Ladder Rack på en Van

För hem förbättring ensamvarg, eller grannskapet fönsterputs, är en stege rack en viktig del av en dags hårt arbete. Ladder Racks gör det möjligt att bära stegar alldeles för stora för hytten på en skåpbil. Ladder Racks kräver bara några få steg för att installera, och endast grundläggande verktyg teknik. Verktyg

att installera en van ladder rack, kommer du att behöva några verktyg. De flesta steghållare använda knappen bultar för att fästa hängslen, eller montera, så du kommer att behöva köpa en hex skruvmejsel eller insexnyckel set med en storlek passar de sexkantbultarna du har lämnats. Du behöver också en skiftnyckel för att skruva fast bultarna på de medföljande brickorna. Med vissa steghållare för skåpbilar, särskilt om din van inte har hängrännor på toppen, vilket är små diken i din van tak, måste du borra hål. Skaffa en borr om det krävs av din monteringsanvisning. Du kan behöva såg racket ner till storlek för att passa din van, om det är mindre, så får en såg om det krävs enligt dina instruktioner.
Sätta Rack Tillsammans

Innan du monterar van ladder rack, måste du sätta silikon på balken anslutningspunkter. Lägga kisel gel hjälper till att förhindra korrosion av metallen, och hjälper demontering vid behov. Montera alla dina rackets slang tillsammans, anpassa alla hål för bultarna du ska installera. När den grundläggande ram stege rack monteras, placeras i tvärbalkarna vid sina uppsamlingsplatser, och fäst dem med skruvarna och de medföljande brickorna. Din stege rack kan innefatta klämplattor som håller ihop i mitten röret. Montera dessa vid denna tid och installera.
Montering av rack

När ramen av racket är monterat, sätta ihop dina fästen och fästa dem stegen rack ram. Monteringsaggregatet passar in i din van s hängränna. Center monteringsaggregatet på van topp. Taket på din van kan smalna av i en riktning, så att monteringsaggregatet ger en jämn fördelning av vikten tillämpas när en stege läggs till taket. Din monteringsaggregat kommer sannolikt att komma med en ränna klämma, som säkrar din racket för van. Se till att dessa är säkert på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112306.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.