Om japanska bilar

Japanska biltillverkare har historiskt fokuserat på bränsleeffektiva, mindre bilar. Även om det finns större bilar och lastbilar tillverkas främst för den amerikanska marknaden, japanska tillverkare fokuserar fortfarande på mindre bilar för sin inhemska och icke-amerikanska internationella marknaden. Tillverkarna
p Det finns ett antal japanska biltillverkare, varav vissa inte är kända i USA japanska biltillverkarna inkluderar Nissan, Honda, Suzuki, Toyota, Mazda, Mitsubishi, Daihatsu och Isuzu.

ursprungsländerna

Även många japanska bilar är tillverkade i Japan, många andra gjorde i destinationslandet, dvs, har USA-baserade Toyota fabriker och anläggningar där, inklusive ingenjörer och tekniker divisioner.
Common Design Funktioner

japanska bilar, tillsammans med bilar från andra länder, har en hög andel av återvinningsbart material. I genomsnitt är japanska bilar konstruerade för högre bränsleeffektivitet, särskilt i vissa mindre bilar avsedda främst för stadstrafik, enligt Business Week.
Innovations

japanska bilar var bland de första att konstruera och bygga front-wheel-drive bilar. Dessutom var Mazda är den enda tillverkaren att bygga en produktions bil med hjälp av roterande motor.
Licensing

Några japanska tillverkare licensierade deras verktyg och design till andra biltillverkare. Till exempel, licensierad Datsun /Nissan ett antal mönster och motorer Taiwans Yue Loong Corporation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112305.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.