Hur Donera en Auto till välgörenhet

Om du har en otymplig bil och du vet inte vad jag ska göra med det, kan ett alternativ vara att donera bil till välgörenhet. Eftersom du kommer att hjälpa andra med din donation, donera en bil kan vara en givande upplevelse. Det finns många ideella organisationer som du kan donera din bil: den amerikanska Röda Korset, YMCA, Cancer Research Institute och andra. Om organisationen som du donera din bil är godkänd av Internal Revenue Service (IRS), kan donationen användas som ett skatteavdrag. Saker du behöver
Begagnad bil
Telefonbok
Internet
välgörenhetsorganisation
Visa fler instruktioner
1

Leta efter den typ av välgörenhet till som du vill ge din bil. Gör efterforskningar på nätet för att ta reda på om organisationen och hur mycket det kommer att ge för bilen. Se till att det är en ansedd ideell organisation.
2

Forskning och undvika utomstående organisationer. Utomstående organisationer håller cirka 50 procent till 90 procent av bilens värde, lämnar välgörenhet med mycket mindre.
3

Ta reda på om den organisation du kontaktar godkänns av IRS. Besök IRS webbplats och söka efter publikation 78 för att hitta andra kvalificerade ideella organisationer.
4

Efter val av icke-vinstdrivande organisation som du vill donera din bil, transportera bilen till denna organisation . Transportera bilen själv kommer att minska kostnaderna för välgörenhet.
5

Få handlingar eller kvitton från organisationen för att hävda din skatteavdrag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112301.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.