Hur får jag en titel för en bil

Bilar är utrustade med ett par olika sätt att spåra deras historier : ? Det VIN-nummer är ett nummer fästs på bilen själv och titeln är ett dokument som varje bil som någonsin köpt bör ha . En bil titel följer med bilen om den byter ägare som ett sätt att bevisa bilens historia och för att bevisa ägarskap . Ibland titeln kommer att saknas på grund av dålig journalföring eller andra förmildrande omständigheter . Men du kan enkelt och smärtfritt få titeln ersättas . För en liten avgift och lite pappersarbete , kan du få titeln på en bil på nolltid . Saker du behöver
Vehicle anmälan
för utbyte titel
Visa fler instruktioner
1

Besök din lokala Avdelningen för motorfordon ( DMV ) och få ansökan för utbyte titel formuläret . Ha din fordonsinformation ( VIN-nummer , märke, modell och år ) redo att fylla i.
2

Fyll i formuläret med all information om ditt fordon och inkluderar ett legitimt skäl för att ansöka om en titel ( t.ex. nya köp eller arv /förlorade titel ) . Maila formuläret och en check eller postanvisning till lämplig kontor i DMV eller helt enkelt lämna den personligen .
3

Vänta din titel för att komma med posten . Din enskilda fall kommer att granskas och om de tilldelas den nya titeln kommer komma med posten , men du kommer att få ett brev av deklination med information om ifyllning om inte tilldelas en titel .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112294.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.