Vad är Bärgning Cars?

Om du någonsin haft en bil borttappad eller stulen, och undrade vad som hände med det, kan det ha avvecklas säljs som en bärgning bil. Dessa bilar som tillhör försäkringsbolag och företag som köper begagnade bilar billigt och försök att sälja dem med vinst. Innan du köper en, finns det flera saker att tänka på. Bakgrund

Bärgning bilar ofta ägs av företag Bilförsäkringar, har oftast rapporterats som förlorade, stulna eller skadade. Om en bils ägare redovisar en bil stulen, får han pengar från försäkringsbolaget. Om bilen återvinns, är försäkringsbolaget som ansvarar för den och försöker sälja den i hopp om att återvinna en del av de pengar som det betalas ut till ägaren.
Auktioner
< p> Ett vanligt sätt att köpa bärgats bilar är genom en auktion. Dessa auktioner hålls av återförsäljare, med bilar som kommer från försäkringsbolagen. På vissa bärgning auktioner, köper återförsäljare eller auktion innehavaren fordon från försäkringsbolag till ett reducerat pris och säljer dem till allmänheten. Om du deltar i någon av dessa auktioner, hittar du dig själv budgivning mot bilhandlare, bilentusiaster och andra som söker en billig bil.
Salvage Yards

rädda varv, även känd som junkyards, är ett annat ställe att köpa bärgning bilar. I vissa fall, vill försäkringsbolagen att inte sälja återvunna bilar på auktion eftersom bilarna inte är värda mycket. Detta brukar inträffa om en bils värde är mindre värda än de reparationer eller om det revs efter en stöld. Bärgning varven brukar sälja bilar med den del snarare än som en helhet, men vissa kan sälja hela bilen. Addera Titel

När du köper en bärgning bil, det finns ingen garantera att titeln kommer med bilen, speciellt när man handlar från ett skrotupplag. Detta betyder inte att du inte är den lagliga ägaren av fordonet, men det betyder inte att du behöver för att få titeln. De flesta stater kräver en kopia på inköpskvitto tillsammans med bilens VIN-nummer i syfte att för en ägare att få en titel. Detta gör det möjligt för staten att identifiera bilen och producera en ny titel i ditt namn, som visar dig som den lagliga ägaren.
Varning

Bärgning bilar kommer med någon garanti och det betyder berättelsen du höra om historien om bilen är inte nödvändigtvis sant. Till exempel kan du få veta att en bil fick obetydliga vattenskador när det faktiskt var fångad i en översvämning. Eller du kanske höra att bilen har vissa elektriska problem, men den behöver ett helt nytt elsystem. Du kommer inte veta förrän du grundligt undersöka bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112241.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.