Tips för att inrätta en Home Garage för målning Cars

Måla en bil är en specialiserad jobb och normalt domänen för proffs. Det kan dock vara en gör-det-själv-projekt för bestämd hobby som sätter upp en lackboxen i sitt hem garage. När man målar bilar, se till att arbetsområdet är väl ventilerat, rent och dammfritt. De flesta organ butiker har metall rum med stora fläktar och filtreringssystem på utgående och inkommande luft för att hålla damm från att komma in i rummet. De är också utrustade med overhead och sidoljus för att se till att det inte finns några skuggor under målningen. Ventilation

Ventilation för hemmet lackboxen kan bli dyrt. Motorer som kör de stora fläktarna i professionella lackeringsbås kosta runt $ 1000. Hem lackeringsbås kan använda box fläktar som är ca 20 inches med 20 inches, men dessa fläktar är inte mycket kraftfullt. Ju snabbare rummet rensar ut, har mindre sprutdimma som lägger sig tillbaka på bilen efter sprutningen stoppats. Spendera ungefär $ 80 på en mer kraftfull lada fläkt monterad på ett stativ. Denna typ av fläkt kan hittas på ett hem förbättring butik, till exempel Lowes eller Home Depot. Den har kraften i cirka 20 av de mindre fläktar och rör sig 100 gånger mer luft. Konstruera en låda för avgaser och friskluft för att strömma igenom och sätta några filter på dem. Detta håller den inkommande luften dammfri och fällor luftburna måla i frånluften. Viktigast är att se till att du har en sluten-motor fläkt. Om du inte gör det, kan en gnista antända måla rök, vilket orsakar en explosion. Om du inte kan få en förseglad-motor fläkt, kan du blåsa ren luft i montern med fläktar monterade utanför och har uttagspunkter på andra sidan av montern för frånluften att fly.

Konstruera Booth


finns många olika sätt att bygga montern. Det kan vara ett PVC-rör ram täckt med sträckt plast. Du kan använda presenningar och 2-by-4s, eller liknande material. När man bygger montern, se till att den är förseglad på golvet och kan hantera trycket på luften som passerar igenom. Bygga en av 1/2-tums plywood och en 2-av-4 ram kommer att göra en stark byggnad samt för god tätning mot golvet och dörrar, samtidigt som du enkelt riva-ner och förvaring. Detta kan täckas på insidan med häftade-på plast, som kan tas ner mellan färg jobb. En stor rulle av plast kostar ca $ 30 för att täcka insidan av en färg monter.
Göra en paint Matt
p Det är en produkt som kallas en "paint matta, "som du sätter på lackboxen golvet och köra bilen på för målning. Paint mattor är klibbig och de samlar färgen sprutdimma som faller till marken, hålla den från att blåsa runt i båset. Dessa är dyra och behöver bytas ut, ibland till och med innan du avslutar en lack. Det bästa du kan göra för att sopa golvet, sedan dammsuga det, och innan du börjar måla, sätta vatten på golvet, skrubba det i betongen för att hålla den fuktig. Detta är ett billigt alternativ till en färg matta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112220.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.