2003 Mitsubishi Lancer Evolution 8 vs 2003 Subaru WRX Sti

Mitsubishi Lancer Evolution och Subaru WRX är sport kompakta bilar från stora japanska biltillverkare. Båda modellerna har funnits internationellt, bland annat i USA där de har blivit populära på tävlingsbilen och kretsar tuner. Medan de har mycket gemensamt, det finns skillnader i de 2003 upplagor som kan göra en modell mer tilltalande än den andra för att vissa köpare. 2003 Mitsubishi Lancer Evolution 8 Information

2003 Mistubishi Lander Evolution var den åttonde upplagan av Lancer Evo som skall produceras, tjänar den "VIII" beteckning. Även tidigare modeller hade sålts i Japan och på andra håll, var Lancer Evolution VIII Mitsubishis första erbjudande i USA, delvis på grund av lusten att tävla med framgång Subaru WRX. Den 2003 Lancer Evolution fanns endast som en all-wheel drive modell och kom med en av två olika manuella växellådor, en fem-växlad och en sex-växlad. Lancer Evo drevs av en 270 hästkrafter 2,0 liters inline-4 cylindrig motor som inkluderade en turboladdare. Är en allt Addera 2003 Subaru WRX Sti Information

Subaru WRX -wheel-drive Subaru Impreza med tillägg av en turboladdad motor och andra funktioner prestanda. Den 2003-modellen var en del av Impreza s andra generation och bygger på Subarus GD plattform. Det var tillgängliga som antingen en sedan eller kombi. Den WRX kan även beställas med antingen en fyra-växlad automatisk växellåda eller en fem-växlad manuell. Den drevs av en turboladdad 2,0 liters platt 4-cylindrig bensinmotor rankad på 227 hästkrafter.

2003 modeller av Lancer Evolution och
Likheter WRX är lika på många sätt. Var och en är en all-wheel-drive sport kompakt med plats för fem och liknande interiör och mått exteriör. Båda bilarna presenterade också fyra hjul låsningsfria skivbromsar, en sport-fjädring med stöttor och en 2,0 liters turboladdad motor. Interiör funktioner som delas av Lancer Evo och WRX inkluderar trasa säten, en läderklädd ratt och makt automatiska fönster och dörrlås.
Viktiga skillnader

Ett av de stora skillnaderna mellan Lancer Evolution och WRS för 2003 var Mitsubishis brist på en kombi modell. Lancer skulle inte erbjudas som en vagn till 2007. Utöver detta, får den största skillnaden vara prissättningen av nya fordon. Mitsubishi Lancer Evolution modellerna var prissatta runt $ 4000 högre än en jämförbar utrustade Subaru WRX. Dock har Mitsubishi också kanten på prestanda och kraft, med mer än 40 fler hästkrafter och nästan 60 Nm mer vridmoment.
Jämförelse för köpare

Valet mellan en begagnad 2003 Mitsubishi Lancer Evolution eller Subaru WRX kan komma ner till varumärkeslojalitet eller allmänna önskemål. Medan Mitsubishi ursprungligen prissatta högre, används modeller idag kan hittas i en mängd olika förhållanden eller med valfritt antal eftermarknaden uppgraderingar, och priserna varierar kraftigt. Medan mer kraftfull, gör Mitsubishi upplevelsen sämre övergripande bränsleekonomi i låg-20 mpg intervall (jämfört med Subarus rating i mitten av 20-talet). Dessutom var endast Subaru WRX erbjuds som en kombi eller med en automatisk växellåda, vilket i båda fallen kan vara oerhört viktigt för vissa förare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112214.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.