Nissan Keyless Entry Instruktioner

De flesta Nissan fordon kommer med en keyless -entry fjärrkontrollen . Fjärrkontroller kan styra en rad funktioner , inklusive upplåsning och låsning av dörrar , popping lastbilen och även sätta igång ett larm . Men fjärrkontroller i allmänhet inte kommer med instruktioner om hur man använder dem . Lås och lås bilen


De knappar som du kommer förmodligen att använda mest är att låsa upp knapparna och lås . Om du trycker på " Lås upp " -knappen en gång , kommer det att låsa upp endast förardörren . Om du trycker på den två gånger i rad , kommer alla dörrar på bilen låsas upp . Den " Lock " -knappen är något annorlunda . Om du trycker på den en gång , kommer alla dörrar låsas . Om du trycker på den två gånger , kommer larmsystemet aktiveras .
Öppna Trunk


Om du trycker på " Trunk " knappen , kommer spärren släpper och du kommer kunna öppna bagageluckan utan din nyckel . Men pop inte stammen utan att först låsa upp bilen . Denna åtgärd kan kvitta Nissans billarm .
Panic Mode Button

panikläget knappen ( den röda knappen ) kommer iväg ett högt gällt larm . Det är allmänt används av två skäl. Den första är att avvärja individer som kanske försöker bryta sig in i din bil . Den andra är helt enkelt för att hjälpa dig hitta din bil . Om du är i en hektisk parkeringsplats och kan inte hitta din bil , tryck på panik-knappen och larmet aktiveras . Följ bara ljudet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112207.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.