Hur man bygger en snöplog

Bygga din egen snöplog kan du spara flera hundra dollar, de är mycket dyra. Men, behöver du rätt verktyg, som inkluderar svetsutrustning och metall-bockningsverktyg. Om du har tillgång till dessa verktyg, och tillräckligt med utrymme för att slutföra projektet, kan du bygga upp ett perfekt fungerande snöplog som kommer att montera på en lastbil eller bandvagn. Saker du behöver
Plåt, 1/4 tum
Welder
Shaping formulär
Blowtorch sälja Iron remsa eller järn snöplog blad
Borr med bitar
Nitar
Rivet press
Visa fler instruktioner
1

Rita och skär fyra bågformade remsor som är minst 2 inches bred och beskriva formen på bladet från din plåt. Dessa kommer att svetsas till baksidan av snöplogen. Skär ändarna i en vinkel så att snöplogen att vila i en vinkel på marken. Ställ dessa åt sidan.
2

Skär huvudsakliga snöplogen form från plåten. Formen du klipper kommer att bli en enkel rektangel som är ungefär 3 till 4 inches längre än den totala höjden på bladet du vill bygga. Detta för att möjliggöra för kurvan du ska sätta i bladet. Addera 3

Fäst plåten till en vals och sakta värma mitten av plåt med en blåslampa. Böj arket runt valsen tryck under upphettning av hela längden av metallplåten på en gång. Detta kommer att skapa kurvan av snöplogen bladet.
4

Svetsa stärkande band du skapade i steg 1 på baksidan av snöplogen bladet. Var och en bör fördelas jämnt längs bladet och i vertikalt läge.
5

Fäst järnet snöplogen bladet. Detta är en 3-tums bred remsa av järn som kan malas till en tråkig punkt på ena änden. Helt enkelt borra hål i botten av plåten kniven med en 7/16-inch bit stål borr. Borra motsvarande hål i järn remsor med en hårdmetallbestyckat borr och hög hastighet borr.
6

Fäst järnet bladet snöplogen bladet med nitar. Värme och nit järn bladet snöplogen med en nit press.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112196.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.