Hur lång tid tar det att leverera en bil till Europa?

Det finns en mängd olika sätt att transportera din bil till Europa från USA, alla dyra, även om vissa mer rimliga än andra. Det finns en mängd anledningar människor gör detta - för att spara pengar på lång sikt hyror i Europa och också, i första hand, av sentimentala skäl, inte ville lämna bilen de har kört så länge i staterna bakom. Oavsett varför ska du kvantifiera den tid och kraft det tar att frakta bilen innan du tar på uppgiften. Fartyg från Sea
p Om du vill ha den mest kostnadseffektiva sättet för transport av din bil, gör det med båt, även om det är lite av förberedelse som kommer att gå in i den för resan utomlands. Typen och storleken på din bil kommer att påverka vad du behöver göra och hur mycket det kostar. Som av 2009, sjöfart en kompakt springer runt $ 750, med priset att gå så högt som $ 2,000 för en fullstor SUV. Bilen kommer att få en egen container. Den tid det tar för fartyget att göra det över Atlanten till porten är vanligtvis två till tre veckor.
Eventuella förseningar
p Om du ska skicka bilen med fartyg, det finns några okända som kan förekomma. Kommer skeppet hit dåligt väder och bromsa transporten? Hur länge kommer det att sitta i hamn innan det har att lämna? De två-till tre-veckonummer anges i avsnitt 1 är bara en uppskattning. Ibland transport av bilar via dessa typer av fraktfartyg kan ta mer än en månad, så om du kommer att behöva förlita sig på din bil vart du är på väg, kanske du vill garantera när det kommer fram.


Ship av Air
p Om du behöver din bil i Europa omedelbart (och inte har något emot att spendera en massa pengar), kan du få det flugit där i två till tre dagar för två till tre gånger vad det skulle kosta att få det transporteras sjövägen. Detta är mest kompetenta för någon som behöver hans bil snabbt och är villiga att betala en brant premie för förmånen.
Förberedelse av fordonet för transport

Men du väljer leveranstid ditt fordon till Europa, finns det vanliga typer av förberedelser för varje fordon. Lämna så lite gas i tanken som möjligt, för att minska vikten och brandrisk. Se till att det finns gott om anitfreeze, för kalla väderförhållanden. Koppla ur alla auto larm av något slag. Dessutom, ta bort alla värdesaker som kan transporteras med bil - du får inte packa något annat i bilen när du transport
Dokumentation och dolda avgifter
<. p> På toppen av vad du kommer att betala för din transport avgifter, kan det finnas en import skatt och tull och avlastning avgifter, beroende på vilket lands port du skickar. Även de flesta rederier är bara ansvariga för upp till $ 500 i försäkring, så det rekommenderas starkt att du köper din egen sjöfarten försäkring för din bil. Du måste ha den ursprungliga titeln leveranstid bilen internationellt. Du också behöver ofta en kopia av ditt körkort och köpebrevet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112177.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.