Bil Donation Skatteregler

Bil donationer klassificeras som avdragsgilla av Internal Revenue Service. De är ett förnuftigt sätt att få skattemässiga avskrivningar, under förutsättning att de årligen uppdaterade regler IRS följs. Mängden av avdraget beror på marknadsvärdet av bilen, den välgörenhet som donation görs, och individuella omständigheter. Förutom att vara ett bra sätt att spara pengar, bil donationer är ett miljövänligt sätt att göra sig av med gamla fordon. Funktioner

Tre typer av välgörenhetsorganisationer accepterar bilen donationer. En typ accepterar besittning av bilen och tar fullt ansvar för sin vidareförsäljning, Röda korset och Volunteers of America är exempel på denna typ av välgörenhet. Andra välgörenhetsorganisationer donera bilen, efter renovering, till personer som behöver ett fordon, ett exempel är 1-800-Charity Cars. Den tredje typen av välgörenhet har inte den infrastruktur för att sälja bilarna och ger dem på auktioner för ett schablonbelopp.
Överväganden

följa reglerna för IRS kommer hjälpa givarna få bästa skatteavdrag för sin bil. Bil-donation avdrag är endast tillgängligt för välgörenhetsorganisationer noterade på publikation 78 av IRS. Välgörenhetsorganisationer som är berättigade till bil avdrag faller under kategori 15 (c) (3). IRS webbplats har alla detaljer, eller ring en IRS representant på 800-829-1040 för svar på några frågor om bilen donationer. Publikation 4303 på IRS webbplats är "en donators guide till fordon donation."
Missuppfattningar
p Det är en missuppfattning att ägaren kan uppskatta värdet av bilen och att skatteavdraget baseras på denna självbedömd värde. En nyligen genomförd ändring av IRS skattelagstiftningen erbjuder en automatisk avdrag upp till ett värde av $ 500. Värdet på bilen donation och alla andra donationer kan inte vara mer än 50 procent av inkomsten för den enskilde.
Fördelar

En bil donation är en skatteförmån. En annan fördel är den tillfredsställelse som det gamla bilen har sålts eller ges bort till en god sak. En annan fördel är att donationen förebygger behovet för ägaren att pruta för att sälja bilen på egen hand. Den välgörenhet kommer vanligtvis plocka upp bilen. Från experter


Insight För att få ett skatteavdrag när donera en bil är det viktigt att få dokumentation från välgörenhet. Den välgörenhet måste informera givaren om andrahandsvärdet på bilen, det ska intyga att givaren inte fick något i gengäld för bilen, och att donationen var inte penningpolitiken. Den välgörenhet bör underteckna Form 8283 så att givaren kan visa bevis på donationen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112169.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.