Hur man skapar grafik Race Car

racerbil grafik är väsentliga delar av racing samt användbara verktyg marknadsföring för lag. Racing är unik eftersom racebilar är inte bara en del av sporten - de också skapa intäkter för laget genom sponsrade logotyper. På ett minimum, de flesta Idrottsförbund kräver numren på sidorna och toppen av sina poster. Generera dessa bilder tar skicklighet och tålamod men i slutändan kommer att göra din ras bil sticker ut på banan. Saker du behöver
Måttband
Computer
storformatsskrivare
Vinyl Sugskrapa
Självhäftande vätska
Pappershandduk
Exacto kniv
Show Fler Instruktioner
1

Få alla mätningar för varje bild som du förbereder. Noggrant mäta varje del av fordonet. Hänsyn till eventuella "oförutsedda" dekaler som krävs av den sanktionera kroppen tävlingsbilen kommer att delta i.
2

Använd grafisk design program som Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign för att skapa grafik. Eftersom dessa program kräver utbildning och förtrogenhet, de flesta race team anställa en grafisk formgivare för att skapa grafiken enligt behoven hos sponsorn och teamet. Addera 3 p Om du få en logotyp från en sponsor, vara säker på att du har filen i rätt format och tillräckligt stor för att skriva ut i den storlek du behöver. Vektor filer är det vanligaste filformatet men vara noga med att kontrollera med din skrivare på önskat format och minsta storlek de föredrar. Detta kommer att säkerställa att dina Grafiken är tydlig och hög kvalitet.
4

När designen av grafiken är gjort, skicka dem till en skrivare som har förmågan att utgående grafik stora nog för din racerbil. Det mest kostnadseffektiva materialet är vinyl, som också gäller lätt. Din tryckta dekal kommer tillbaka inklämt mellan ark av papper för att skydda både den självhäftande baksida och den tryckta sidan.
5

Tillämpa de tryckta dekaler till din racerbil. Börja med en ren, torr yta. Spraya området med en självhäftande vätska, vilket gör att du kan placera dekalen innan du ställer in den bort baksidan av vinyl, satt på plats och använder din gummiskrapa, tryck fast från mitten av den grafiska utåt. Låt det torka, mätta utsidan av dekalen och försiktigt bort arket. Använd din Exacto kniv till pop alla bubblor som kan visas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112164.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.