Hur du köper ny trailer Däck

Som med däck på andra fordon, släpvagn däck ta en hel del övergrepp. Bogsering av tunga laster på en släpvagn - särskilt i varmt väder - slits denna typ av däck. Den genomsnittliga livslängden för en släpvagn däck är tre till fem år. Även om din släpvagn däck har gott om mönsterdjup kvar på dem, byta ut dem när de blir tre till fyra år gammal, definitivt när de når fem års ålder. Instruktioner
1

Skriv ner måtten på släpvagnens däck. Du hittar dessa på sidan av däcket. De kommer att se ut ungefär så här exemplet: 20,5 x 8,0 x 10C. 20,5 är den totala dimensionen, 8,0 är däckbredden, 10 är fälgdiameter, och C är lastområdet. För att matcha de befintliga däck, behöver du denna information.If släpet har inga däck, kontrollera bruksanvisningen eller kontakta tillverkaren för att hitta rätt storlek.
2

Call lokala butiker däck och hitta reda på om de bär storleken av nya släpvagn däck du behöver, om de har däcken i lager och hur mycket varje däck kostar. Skriv ner den information du har samlat.
3

Kolla priserna för nya släpvagn däck på Internet. Tirerack.com (se Resources) är en butik som bär släpvagn däck. Hitta rätt storlek, och du kan direkt se pris och garanti betyg. Kom ihåg att lägga fraktkostnader till priset på däcken. Märk ner information så att du kan använda det i nästa steg.
4

Jämför priser och garantier om släpvagnens däck du har hittat. Du bör ha minst två märken av däck att välja mellan som passar släpet och hantera lasten. Din slutliga beslutet i slutändan kommer att baseras på hur mycket du vill spendera. Eller
5

Beställ online besöka en lokal däck butik för att köpa de nya släpvagn däck du har beslutat om.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112159.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.