Hur att lära sig om delar av en bil

Automotive entusiaster och bilägare kan läsa om de delar av en bil genom ett antal resurser. Både på nätet och i tryck, manualer och tutorials används för underhåll och reparation av bilar. Med dessa resurser kan ägare och yrkesverksamma underhåll hjälper till att upprätthålla kravet på ett fordon, och du kan också. Här är hur man ska utbilda dig på de delar av en bil. Saker du behöver
fordonsdator manuell hotell med Internetanslutning
Visa fler instruktioner
1

Använd en industri-baserad webbplats som Car Talk eller familjens bil. Familycar.com tillhandahåller en webbaserad lärcentrum med kursmaterialet på motordelar, kylsystem, avgiftssystem och andra bildelar. Detaljerade beskrivningar med illustrationer tillhandahålls.
2

Använd en online tutorial som Auto Education. Granska samling online auto-delar och system för handledning och välja mellan fordonsindustrin ämnen som bromsar, kylning och motor. En del av Autoparts 101 handledning serien, dessa och andra ämnen finns med detaljerade beskrivningar och illustrationer för din recension.
3

Se din bruksanvisning för en detaljerad beskrivning av de delar av din fordonet. (. Kontakta biltillverkaren om du inte längre har manualen i din ägo) Granska handbok för ett index för varje system, hittar du detaljerade beskrivningar av varje del inom det systemet. Till exempel skulle luftkonditioneringen vara en del av kylsystemet och inom detta system finns ett antal andra delar, inklusive vattenpump, kylare och termostat.
4

Läs om de delar av en bil med fordonsindustrin litteratur, på nätet och från tillverkare som Ford, Oldsmobile och GMC. Förutom delar böcker, kan konsumenterna också få bruksanvisningar och kopplingsscheman. Kontakta tillverkaren för mer information eller använda en online-källa som Amazon.com, www.AutoBooksBishko.com eller eBay.com för en lista över fordonsindustrin litteratur. En enkel sökning på "Auto Parts Böcker och manualer" kommer att ge flera resultat från båda platserna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112156.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.