Hur man tar bort fläckar från Neopren Sadelöverdrag

Neopren är ett syntetiskt gummi som används som stoppning i bilsäten. Det material, som också används i dykning våtdräkter, är snygg och varm och är känd för att vara vattentät och smutsavvisande. Däremot kan fläckar fortfarande komma in i klädslar ibland. Majoriteten av neopren klädsel på marknaden är hand eller tvättas i maskin, helst på ett kallt vatten kretslopp (se referenser). Om du har en fläck du inte kan få av din sittunderlag genom att helt enkelt tvätta det, överväga att ta täcket till en professionell renare. Men det också andra reningstekniker du kan prova först. Saker du behöver
Lack tunnare
Klädsel
renare
Visa fler instruktioner
1

Blötlägg sittunderlag med en fuktig trasa så snart fläcken har inträffat undvika missfärgning. Sedan snabbt Spraya klädsel renare och låt området torka.
2

Blötlägg fläcken en gång med varmt vatten och med en liten borste över fläcken att skrubba ut eventuellt kvarvarande material. Använd en liten dammsugare för att torka och ta bort all smuts så mycket som möjligt. Alla sediment bör nu tas bort från fläcken.
3

Tvätta klädseln för hand, skrubba särskilt hårt på fläcken med våt Okole sits schampo (se Resurser). Detta schampo används främst för rengöring av våtdräkter, men är också användbart för enorma rengöring för covers neopren sits. Skölj med vatten och häng torrt efter tvätt.
4

Kör fläcken med en vit duk och tunnare lack för att avlägsna och fett eller oljefläckar typ. Tvätta omedelbart med kallt vatten och hänga torrt. Om fläcken är fortfarande synliga, fortsätt till steg 4.
5

Ta locket neopren sätet till kemtvätt. När du har gjort allt du kan på egen hand, är din sista möjlighet att ha sätet professionellt täcker rengjorda. Låt kemtvätten vet rengöring teknik du redan har provat och vad orsaken till fläcken var. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112141.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.