Hur du tar dörrarna av en Jeep

Om du vill ha en av de fantastiska fördelarna med att ha en Jeep Wrangler, sedan ta av dörrarna. Utan dörrar, har du enkel tillgång att hoppa in och ut ur fordonet. Det är en mycket enkel steg som tar fem minuter att utföra. Lets face it, har Jeep gjorts för att få upp och dörrar bort. Saker du behöver
Jeep Wrangler
13 mm Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

första jag skulle göra är att ta bort den övre delen av Jeep. Detta gör det lättare att ta bort dörrarna. Rulla ner ditt fönster eller ta bort fönster på en 1/2 dörr sufflett Jeep.
2

Ta din 13 mm nyckel och lossa och ta bort de två muttrarna utanför de två gångjärnen på dörren. Jag skulle lossa bultarna från botten till toppen. Den är placerad på den övre högra sidan av dörren, bakom spegeln. Om du är som jag och hatar tanken på att repa lacken, bara använda silver nötter eller en plast nyckel.
3

Öppna dörren och ta bort remmen dörren strypningen på insidan. Stå på utsidan av Jeep. Sätt en handflatan på den övre delen (där fönstret en gång var) och den andra handflatan på undersidan av dörren.
4

Börja lyfta uppåt med botten handflatan och tryck för att avsluta med den övre handen. Detta kommer att fungera dörrarna och stift av Jeep. Om dörren inte ur fläcken sedan fortsätta att svänga dörren och tillbaka med trycket uppåt för att ta bort luckan.
5

Inaktivera takbelysning och surr ljud genom att ta bort säkringen eller klipp på byta. Omkopplaren är placerad på sidan av gångjärnet inuti där dörren stängd. Säkringen kan vara placerad i handskfacket som nummer 4. Wrap säkringen i vävnader och lämna i handskfacket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112122.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.