Hur man gör Trailer Golvlist

Ett sätt att dölja hjulen och rörliga delar undertill en mobil koncession monter eller visa atop en släpvagn är med lister för att täcka det du inte vill synas när bilen är parkerad på displayen. Trailer socklar anpassas enkelt till valfri storlek och höjd trailer för ett snyggare utseende på en mobil påhängsvagn eller stillastående stativ. Tillverkad av ett robust material, kan lister fästas och tas bort för enkel förvaring över på vägen eller när släpvagnen är på väg till en annan show eller sluta. Saker du behöver
Rostfritt stål reglar med skruv
Rostfria knappar och uttag
Snap knappen formuppsättningen
Vinyl lister
Måttband
borrmaskin
vice grepp
Level
Borr
Visa fler instruktioner
1

Mät släpvagnen. Lokalisera en höjd ovanför hjulhusen där den övre kanten av trailern lister kommer att knytas. Var säker på att det kommer att hänga över öppningen av hjulen och sitta några inches från marken när den är fäst. Hitta en utgångspunkt och göra en markering. Mät höjden från marken från startpunkten och skriva ner det. Flytta 3 meter ner på sidan av vagnen och göra en markering i linje med det första märket. Kontrollera med en nivå för att vara säker på att du gör ett märke nivå med varje föregående varumärke för att säkerställa den övre kanten av trailern lister kommer att hänga jämnt på koncession trailern. Håll koll på den samlade längden av släpvagnen och höjden där lister ska hänga ovanför marken.
2

Markera placeringen av tryckknapp skruvarna. På en släpvagn lister med mer än ett sammanhängande stycke, se till att de pinnskruvar inkluderar en placering för en stud i varje övre hörn och sedan jämnt fördelade ut var 24 inches i mellan. För en sockel med en längd på 10 meter, behöver du en stud skruv för varje övre hörnet och sedan en stud skruva varje 2 meter för totalt sex pinnskruvar. Placera märket för de två översta hörnet snaps 1 tum i från ytterkanterna, topp och sidor för att ställa in den första och sista snaps på en duk eller vinyl trailer lister. Detta låter snap har tillräckligt med material hela vägen runt den för att inte riva eller slita från kanten. Bekräfta varumärkena gjordes korrekt och att de är i nivå med varandra innan vi går vidare.
3

Kontakta en markis eller canvas företag som PMW Supply (se Resurser). Ordna att ha en egen trailer golvlister görs i dimensionerna från mätningar av din släpvagn. Välj en färg eller stil av utskrift du vill ha för duk eller vinyl lister.
4

Markera den övre kanten av lister med rätt placering av knappen snaps som kommer att säkra att skruvarna tryckknapp. De tryckknappar ska placeras 1 cm nedanför övre kanten, och för de två sista snaps, bör de hållas minst 1 cm från sidokanterna att förhindra tårar. Mät och markera placeringarna i varje tryckknapp i canvas eller vinyl. Kontrollera placeringen med markeringarna på vagnen genom att hålla lister upp till släpet och rikta markeringarna. Om de inte verkar gå ihop, kan du behöva påpeka antingen lister eller släpet för att rätta till problemet.
5

Använd en snap-knapp dör placeras inuti vice grepp för att säkra en knapp snäpp till lister på båda varumärkena. För en 10-fots längd lister, behöver du två änden snaps och fyra tryckknappar i mellan. Gör snaps justera så att, när du knäppa den lister till trailern, är det lister något utsträckt för att göra en slät yta när lister hängs. Kontrollera och kontrollera igen varumärkena innan du fäster knappen snaps om du vill uppnå bästa resultat.
6

Borra ett hål i trailern i en diameter som är något mindre än de tryckknapp skruvarna på båda varumärkena på släpvagnen som representerar där tryckknapp måste gå. Vissa tryckknapp skruvarna är självgängande och kan skruvas direkt in i sidan av vagnen, men, genom att borra styrhål, kan du se till att skruva reglarna hamnar exakt där de borde vara. Borra ett hål för varje varumärke. Använd en skruvmejsel för att fästa tryckknapp skruvarna till släpet. Kontrollera och kontrollera igen nivå och markeringen före kapning eller fästa snaps.
7

Från det övre hörnet av en bit av lister, börja ansluta snaps. Arbeta ner längden på släpet lister, fast lister bara genom att knäppa på duk eller vinyl till släpet. När släpet behöver resa helt enkelt snäppa loss lister och förvara i ett svalt och torrt ställe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112109.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.