Hur du ändrar Trailer Däck

Trailers är ett användbart och ekonomiskt sätt dragande en mängd gods. Men som med alla fordon, kan delar slitas ut eller gå sönder. Antingen på grund av slitage eller att ha ett slag ut, kommer släpvagn däck så småningom behöva bytas. Ändra dessa medelstora däck är inte svårt, och kan göras snabbt och enkelt med rätt verktyg. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
Däck strykjärn
Car Jack
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Skjut domkraften under släpvagnens och jack trailern däcket upp några inches från marken. Använd tappmuttem skiftnyckel för att ta bort muttrarna som håller hjulet på axeln.
2

Skjut hjulet utanför hjulbultar och lägg det åt sidan. Se all luft har släppts ut ur däcket genom att trycka den lilla ventilen i ventilskaftet med en liten kniv eller käpp.
3

Skjut kanten av ett däck järn enligt läppen av däcket och bända uppåt. Upprepa processen med den andra däck järn tills du har dragit däckvulsten från fälgen och kan glida däcket gratis.
4

Placera hjulet ovanpå det nya däcket och sedan igen bända läppen av däcket på kanten av hjulet. Följ efter med resten av däck och fälg.
5

Använd kompressor för att pumpa upp däcket till rekommenderat tryck, sedan montera hjulet på hjulbultarna. Sänk ner vagnen bort från uttaget.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112099.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.