Om en Suzuki Reno

Suzuki först började som en vävstol göra affärer och frodades på det sättet för de första 30 åren. År 1937 förvaltningen såg ett behov av att diversifiera och började skapa bilar, men att en del av företaget inte utvecklas fullt ut förrän 1950. Nu är Suzuki känd enbart som en tillverkare av bilar, motorcyklar och båtmotorer. Det har många rader av fordon, men för de flesta av 2000-talet dess mest populära modellen var en kombi-stil fordon kallas Reno. Historia

Suzuki Reno är en femdörrars bil först skapades av den japanska biltillverkaren år 2005 för att tävla mot Volkswagen Golf och Mazda Protégé. Det är en kompakt version av Suzukis Forenza och syftar till att vara ett mindre, prisvärd bil. Det är storlek, utformning och motorn baserades på Lasetti gjord av Daewoo, som Suzuki köpte ut under 2004. Motorn på Suzuki Reno är
Motor

en 2,0-liters, 16 ventiler, 4 cylindrig, vilket betyder att den har att arbeta lite hårdare för att komma igång. Minst en recension från Edmunds.com sa motorn är lite starkare än sina konkurrenter på grund av detta. Enligt Suzuki, blir bilen 20 miles till gallon i staden och 28 motorväg.
Funktioner

Reno levereras som standard med saker som en justerbart säte för föraren, kuggstångsdrivna styrning, 5-växlad manuell växellåda och uppvärmda ytterbackspeglar. Ytterligare tillbehör är farthållare, keyless inresa och ljud kontroller för ratten. Köpare kan köpa saker som nya fälgar, cykelställ och rostfria tips avgassystem att förstärka bilen.
Sales

Reno /Forenza har varit en av Suzukis storsäljare på den amerikanska marknaden sedan den starten. Under 2007 utgjorde nästan hälften av alla Suzuki försäljning i USA, men har sedan dess sjunkit under siffrorna postat av SX4 och XL7 delvis på grund av ökad efterfrågan på dessa fordon och en total nedgång på bilmarknaden.


Safety Record

Reno har den normala mängden säkerhetsdetaljer, inklusive dubbla tvåstegs krockkuddar och sidokrockkuddar fram fronten. Den har 4-hjuls skivbromsar som kan uppgraderas med ett ABS-system. Det blir fem-stjärniga betyg för saker som rollover räntor och bildspel från den federala regeringen. Det har inte skett någon större säkerhet påminner för Reno, men det har varit några mindre saker, bland annat år 2007 för ett bälteslås.
Styles

Reno har genomgått några justeringar eftersom det kom ut på marknaden under 2005. Den finns i alla vanliga färger som rött, svart, silver, vitt och blått. Alla Renos har en grå inredning. Detta är en kombi bil och har en lite mer bagageutrymme än de flesta kompakta bilar på grund av det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112080.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.