Vad är en Sprinter Van?

En Sprinter Van är den gängse namn för Mercedes-Benz Sprinter, en transport van används av små företag i stora delar av Europa, Sydamerika och USA. Form

Sprinter Van finns i flera olika konfigurationer. Det kommer som en 4-dörrars minivan, en 2-dörrars pickup, en 4-dörrars cab och en 4-dörrars minivan. Den har en låg tyngdpunkt och bred kropp, vilket möjliggör manövrering utan att minska lastkapacitet. Lastutrymmet är lång nog för de flesta vuxna att stå upprätt inuti utan problem. Standarden färgen är Arctic White.
Specifikationer

Sprinter Vans är kapabla att bära upp till 3000 kg. av last utan att beskatta motorn. Det finns stora möjligheter för motorer. Från 1995 till 2000 var van en diesel modellen, erbjuder 2.3-och 2.9-liters motorer. Det gick sedan till 2,1-, 2.3-och 2.7-liters motorer. Bilarna genomsnitt cirka 200 inches i längd och nästan 100 inches i höjd.
Historia

första Sprinter Van tillverkades i Europa under 1995 för att ersätta den föregående van gjord av Mercedes-Benz: T1. Sprinter Van infördes inte i USA fram till 2001, marknadsförs och licensierat av Daimler /Chrysler först som Freightliner och sedan som Dodge Sprinter. Denna modell har inte sälja bra, tack vare de många andra mer prisvärda skåpbilar finns i USA Den andra generationen av Dodge Sprinter producerades under 2006. De sändes in från utlandet ihop och. Denna nya modell gjorde betydligt bättre än den tidigare och röstades 2007 års Van of the Year av flera prestigefyllda tidningar.
Fördelar

mest omedelbara fördelarna med Sprinter Van är deras snabbhet och smidighet - betydligt bättre än man skulle förvänta sig med en så stor bil - kombinerat med sin lastkapacitet. Detta gör för en utmärkt bil för de flesta småföretag. En annan punkt är Sprinter Van bränsleeffektivitet. Medan andra skåpbilar i sin klass kan få ett genomsnitt på 16 miles per gallon, Sprinter Van genomsnitt 20, vilket leder till ett smart köp.
Tidiga problem

första generationens Sprinter Vans producerade av Daimler /Chrysler plågades med elektrisk svårigheter, vilket gör dem ett dåligt företag val jämfört med sina konkurrenter på den tiden. Den andra generationen Sprinter Van är en mycket mer tillfredsställande bil, men dyrare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112077.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.