Hur hittar man rätt bil

Om du är i marknaden för en ny eller begagnad bil, är det viktigt att du tar dig tid att hitta den rätta. Att köpa en bil är ett stort åtagande eftersom du sannolikt kommer att få det i fem till tio år. Du vill ha något som kommer att passa dina behov och passa in i din prisklass. Du måste också se till att bilen har de funktioner du önskar eller rummet för att lägga till dessa funktioner. Instruktioner
1

Fråga dig själv vad du behöver i en bil. Kom ihåg att svaret på denna fråga är annorlunda än vad du vill ha i en bil. Till exempel, om du pendlar till jobbet, du kommer att behöva en bil som är bra på gas. Om du inte är mycket samordnas, kommer du vill ha ett automatiskt istället för en pinne skift. Om du har fem barn, så behöver du en sju-passagerare van.
2

Leta efter en bil som passar din prisklass. Se till att du vet hur mycket du har råd per månad innan du går och handlar. Den säljare kommer alltid att försöka få dig att spendera mer, så var beredd att stå fast. Om du upptäcker att du gillar en viss typ av bil, men det är för dyrt helt nytt, överväga en äldre används version av denna bil.
3

Utnyttja Edmunds.com. Denna webbplats berättar om varje bil och lastbil på marknaden. Du kan förhandsgranska dina alternativ innan du går till en återförsäljare. Detta hjälper dig att se vad du behöver i en bil och vilken typ av bil tilltalar dig. Du kommer också att vara mer förberedda för att diskutera pris med återförsäljaren.
4

Besök en återförsäljare som säljer den typ av bil du behöver i din prisklass. Be att provköra bilen. Se till att du gillar hur de bilturer och att allt fungerar som det ska. Om du köper en begagnad bil, kommer du vill ha en mekaniker kolla upp det över.
5

Fynd med säljare genom att hitta samma typ av bil på en annan återförsäljare för mindre pengar. Fråga säljaren om han kan göra bättre. Om han matchar priset eller gör bättre, då du sparat bara lite pengar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112058.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.