Hur hittar man den Titel Antal en bil

En bil titel eller Pink Slip är bevis på äganderätt till ett motorfordon. Bil titlar utfärdas till köparen vid tidpunkten för köpet eller om bilen finansieras, kommer titeln inte utfärdas förrän bilen lånet betalas av. Ägare som vill sälja sin bil kommer att behöva överföra ägandet av bilen till köparen genom Institutionen för motorfordon (DMV). Bil titlar inkluderar: fordonets identifieringsnummer (VIN), märke och modell av bilen, tillverkning datum, namn och adress på ägaren och registreringsnumret. Saker du behöver
registreringskort
Registrering förnyelse
körkort eller annan ID-
VIN-nummer
Visa fler instruktioner
1

Hitta din registrering kortet. Detta bör innehålla ditt fordon information, inklusive din titel nummer. Titeln numret är 8 siffror lång och kan vara belägen på linjen ovanför Vehicle Identification Number (VIN).
2

Titta på din registrering förnyelse inbjudan, om du inte kan hitta din registrering kortet. Titeln numret ligger på linjen som innefattar märke och modell på fordonet.
3

Ansök om en dubblett titel, om du inte kan slutföra stegen ovan. Du kommer att behöva ansöka om dubbla titeln i det län där fordonet ursprungligen spelades in. Det kommer att finnas en avgift för att behandla titeln. Avgifterna kommer att variera för varje stat. Du kommer också att behöva ge VIN-nummer och inköpsdatum för att ansöka om dubbla titeln.
4

bringa ansökan tillsammans med ditt körkort eller annan form av ID till din lokala DMV servicecenter. Det kan finnas ytterligare avgifter för att bearbeta titeln vid servicecentret samma dag.
5

Skicka din ansökan med posten istället för att gå till servicecentret, om du föredrar den metoden. Mail i det färdiga programmet till den adress som anges på ansökan, inklusive den avgift som krävs för ditt tillstånd. Du får betala en extra avgift för skyndsam service. Duplicera titel handläggningstiden varierar med varje stat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112055.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.