Hur Remote-Starta en bil

Att ha förmågan att fjärr-starta din bil kan vara praktiskt när det är sent och du är i ett parkeringsgarage själv. Komma bilen startas förhand är inte bara en tid sparare, men kan också skrämma bort någon oönskad uppmärksamhet. Dessutom kan den användas för att värma upp fordonet på kalla dagar eller för att slå på luftkonditioneringen under varma dagar. Mest avlägsna förrätter också komma med nyckellösa system och ett billarm. Saker du behöver
Remote bil startsystem
Visa fler instruktioner
Hur Remote-Starta en bil
1

Köp en fjärrkontroll bil startsystem. Många valmöjligheter finns på din lokala auto leverans butik och på nätet. Några saker att tänka på när man köper en avlägsen bil startsystem inkluderar enhetens utbud och om den innehåller sådana funktioner som ett larmsystem, ett nyckellöst system för inresa, en start timer, och någon form av visuell bekräftelse som gör att du vet att din bil har börjat. Naturligtvis är priset alltid ett övervägande. Som av 2009 mest kit kostar mellan $ 140 och $ 200.
2

ha systemet installerat. Du kommer förmodligen vill att systemet installeras av en kvalificerad professionell snarare än att göra det själv. Om du köper din utrustning över Internet, måste du hitta någon i ditt område för att installera det. De flesta butiker som gör billarm och installationer radio kommer även att installera avlägsna bil förrätter. Men var noga med att kontrollera att de är certifierade att göra det Addera 3

Remote starta bilen genom att trycka på en sekvens av knappar -. Vanligen stjärnan knapp eller en ikon som ser ut som en bil. Naturligtvis beror det på tillverkaren av systemet, men för de flesta avlägsna förrätter, måste du antingen trycka på en kombination av två knappar samtidigt eller på samma knapp två gånger. Den kombinerade eller tvåstegsprocess hindrar dig eller dina barn från att oavsiktligt starta bilen. Eftersom många system har en rad av en upp till en mil, kan du enkelt starta din bil och aldrig veta det. Till exempel, om Clifford 50.5x modell trycker du på stjärnan knappen två gånger inom 3 sekunder efter varandra. När fordonet är på, kommer det att anpassa sig till dina temperaturinställningar, vrida på antingen värmaren eller luftkonditioneringen. Fordonet som vanligtvis kör en cykel av 5 till 30 minuter och sedan stänga av sig själv om du inte anger bilen. När du har distans startade bilen, kan du skriva in bilen, sätter i nyckeln och vrid tändningen till på.
4

Ställ in en timer för din bil att starta på morgonen. Du kan ställa in en timer för din bil att starta vid samma tidpunkt varje morgon eller i intervaller - säga en gång i veckan om du är på semester. För att använda den här funktionen på Clifford 50.5x modell, tryck på "Timer"-knappen och justera tiden och tryck på "Timer" igen och håll den intryckt i 2 sekunder.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112052.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.