Hur man använder ett takräcke

En takräcke kan användas för att transportera en kanot, bagage, cykel och många andra större föremål som inte passar i din stam. När du dra objekt på ett takräcke, är det primära målet att se till att objekten är säker och du kan köra din bil på ett säkert sätt. Instruktioner
1

Analysera storleken på vad du lägger på din takräcke. Mät rack och jämföra dessa mätningar med storleken på de objekt du dragande och avgöra om de kommer att passa. Om du tar mer än en sak, bör du bestämma vad du ska sätta i bilen och vad man ska sätta på sträckbänken. Räkna ut hur man sparar mest utrymme och undvika att sätta något på takräcket att du kan passa in i bilen.
2

Placera dina objekt på takräcket. Försök att få de största posterna på första så om du måste lägga andra saker i bilen, kommer du att spara utrymme i bilen. Säkra varje objekt så om du inte kan säkra några fler objekt, behöver du bara ta ner den sista punkten. Addera 3

Spärr ena änden av ett takräcke slips i en av barerna . Se till att det är säkert. Kasta takräcket slips över de objekt du är säkerhet.
4

Dra takräcket slips tätt över de objekt och låser takräcket slips under listen på den andra sidan. Använd tre eller fyra tak-rack band att fästa objekt tätt i en riktning.
5

Säkra takräcket band som går åt andra hållet för att se objekten är dubbelt säker.

6

Kör runt kvarteret några gånger för att se dina objekt inte kommer att flyga iväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112045.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.