Hur man fixar en skadad tankvagn Gas

En skadad bil bensintank kan inte bara orsaka din plånbok rinna snabbt, kan det vara farligt också. Mellan rök och lättantändlig trail av gas, är detta inte ett problem som ska ignoreras. Det bästa alternativet när en bensintank har blivit punkterat eller skadas är att ersätta den med en ny tank, detta beror på att det är oerhört svårt, för att inte tala om farligt, för att försöka ta bort rök för att göra nödvändiga reparationer av den gamla tanken. Även om detta är en ganska utmanande uppgift, att göra det själv, i stället för att ta den till din lokala mekaniker, kan du spara en hel del pengar. Saker du behöver
Gas kan
Kärl
skruvmejsel
Mutterdragare
Socket
Ny gastank
Visa fler instruktioner
1

Töm gasen. För detta behöver du en behållare för att fånga gasen då det rinner så att du kan använda gasen i ditt nya tank. Vissa tankar har en bränslekranen. Detta ligger på den lägsta punkten i tanken med en fast ventil. Vrid ventilen för att tillåta gasen att rinna in i behållaren. Om din tank inte har ett bränsle kuk, måste du ta bort den gummislang som lämnar tanken från den lägsta punkten. Lossa klämman med en skruvmejsel, och dra ut slangen helt. När all gas har runnit in i ditt kärl, häll det i en gas kan, där den kommer att förvaras säkert tills din nya tanken är på plats.
2

bort bränsleledningarna. Gastankar har mer än en bränsleledning, det finns en linje som går från tanken till bränslepumpen, ett stort rör som går från tanken till platsen för inresa (där du fyller din tank), och ett utlopp linje som gör att trycket i tanken som skall frigöras när gasnivån i tanken ändras. Dessa slangar har alla klämmor som håller dem på plats, för att ta bort dem, lossa klämmor med en skruvmejsel, och dra linjerna helt off Addera 3

Ta bort den gamla tanken.. Det finns två metallband som håller en gastank på plats, med vardera två skruvar. Lossa dessa skruvar med en mutterdragare in i omvänt med lämplig storlek socket som passar bulten. Detta kommer att variera beroende på fordonet. När banden tas bort helt, kan du dra den skadade tanken nedåt och ta bort den från bilen.
4

Installera den nya tanken. Placera din nya tank på plats och ersätta metallband. Dra åt bultarna med mutterdragare satt i fram med lämplig storlek socket.
5

Byt bränsleledningar. När din nya tanken är i, ersätta alla dina bränsleledningar, se till att klämmorna är åtdragna. Du kan sedan ta gasen i burk och fylla din nya tank.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112044.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.