Vad är en Commercial Vehicle?

Kommersiella lastbilar över hela världen finns i många varianter, inklusive den mest kända semi-lastbil eller traktor och släp rigg, liksom skåpbilar, bussar, taxi, privatbilar hyra, släpvagnar och bussar. Chaufförer, taxichaufförer, samt lastbils-och bussförare är skyldiga att ha en kommersiell körkort för att driva dessa fordon i de flesta delar av världen. Klass 7 och 8

ett nyttofordon identifieras som ett klass 7 fordon med en totalvikt från 26.001 till 33,000 pounds. En klass 8 lastbilar är över 33,000 pounds.
Licenskrav

En klass A kommersiell körkort krävs för att köra en fordonskombination över 26,001 pounds och en klass B Licensen gäller för förare av ett fordon på 26,001 pounds eller mer.
lätta lastbilar

Alla lätta lastbilar som drivs av en anställd hos en företag i branschen att transportera varor till försäljning eller leverans klassificeras som ett kommersiellt fordon.
Limousiner

Limousiner anställs för det specifika syftet att transporter för ett obegränsat antal individer är kommersiella fordon.
Släpvagnar Till Salu

Trailers används för att transportera varor är kommersiella fordon, men inte bil släpvagnar, lätta släpvagnar gård eller släpvagnar hus.

DOT förordningar

US Department of Transportation begränsar kommersiella fordon, främst traktor med släp, till 13,5 meter hög, 102 inches bred och väger inte mer än 80.000 pounds.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112043.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.