Hur vill kolla en Trailer VIN-nummer

Varje street-legal bil eller släpvagn tilldelas ett nummer identifiering av fordon, eller VIN, vid tidpunkten för tillverkningen. Detta kollinummer kan användas för att leta upp sådana detaljer som de ursprungliga fabriksinställningarna specs, ägande historia, olyckor och historia stöld med mera. Om du har en släpvagn och vill kolla VIN, kan du behöva göra en liten sökning, eftersom det inte finns någon standard plats för VIN plattan på släpvagnar. Saker du behöver
Ficklampa (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Park trailern så att du kan närma sig den från alla vinklar, se alla dess delar klart och böja ner för att titta på undersidan om det behövs. Ta med din ficklampa i fall du behöver för att titta i ett mörkt område.
2

Kolla trailern tungan, vilket är den serie av metallstänger på framsidan av trailern som fäster vid dragkroken på ett fordon.
3

Kontrollera de tjocka, tunga bommar på ramen, så kolla det inre av trailern, följt av utsidan av släpet. Om du fortfarande inte hittar VIN, titta under de främre och bakre ändarna med en ficklampa.
4

Skriv ner den 17-siffriga VIN när du hittar den.
5

Ring eller besök en Department of Motor Vehicles (DMV) kontor nära dig att leta upp ägandet historia, olycka historia eller stöld historia av trailern. De flesta DMV kontor har möjlighet att erbjuda denna tjänst, men det är möjligt att du kan hänskjutas till ett huvudkontor. Beroende på den stat där du bor, kan en liten avgift.
6

Ring eller besök ett återförsäljaravtal som genomförs av tillverkaren av din trailer för specifik information om fabriken specifikationer för din modell. Kund politik och vilka typer av information på dessa återförsäljare kommer att variera, men återförsäljaren bör kunna ge dig en lämplig kontakt på tillverkaren om de inte har tillgång till denna information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112037.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.