Hur man tar bort gammal traktor Paint

De gamla traktorer målades med en industriell färg och ingen klarlack för att skydda lacken. Efter år av att sitta i solen, regn och kyla, har de flesta traktorer peeling eller flingor måla. Ta bort gammal traktor färg är en nödvändig process om traktorn ska målas igen. All gammal färg måste avlägsnas innan förberedelserna för den nya färgen kan ske. Lär dig hur du tar bort gamla traktor färg och komma igång på att sanera din traktor. Saker du behöver
lösningsmedelsbaserad färg stripper
Handskar
Andningsskydd
Rag
Vatten
Biltvätt tvål
Stålborste
självetsande primer

Visa fler instruktioner
1

Park traktorn bort från något vatten källa, såsom ett djur vatten tråg eller ström. De lösningsmedel som används är mycket giftigt och kan vara dödligt vid förtäring.
2

Häll färgborttagningsmedel direkt på traktorn och låt det dra i en minut. Torka färgen och lösningsmedlet bort med en trasa. För tuffa områden, använd en stålborste för att ta bort färgen.
3

Blötlägg trasan i stripper och torka av den på något område av traktorn som strippan inte kan hällas på. Låt trasan sitta på området för ett par minuter att suga.
4

Tvätta traktorn med biltvätt tvål och vatten. Skölj traktorn ordentligt och låt det torka. Applicera en själv-etsning primer för att skydda metallytan från rost om traktorn inte kommer att målas omedelbart. Den självetsande primer kan lätt slipas bort senare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112030.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.