Nackdelar av naturgas Cars

Istället för att köpa en bil som använder bensin eller diesel, folk har nu många andra alternativ, inklusive fordon som drivs med naturgas. Dessa bilar har motormodifieringar eller tillägg, och vissa konventionella bilar också kan använda naturgas med särskilda cabrioleter. Naturgas är billigare än vanlig gas och är en renare-brinnande bränsle. Det finns emellertid vissa nackdelar med naturgas bilar. Tankställen

låga antalet naturgas bränslepåfyllning stationer är en stor nackdel, och kan göra att resa till vissa regioner svåra eller omöjliga.
Hours Station |

Dessa stationer också är öppna endast vissa dagar och timmar, så ägare av naturgas bilar måste vara mycket bra på att planera framåt.
Pumps
< p> Fylla den naturliga tanken gasbil kommer att kräva lite övning, eftersom pumparna är väldigt annorlunda från vanliga bensinpumpar, så är tanken spärrarna.
månatlig fakturering

En annan möjlig nackdel är att ägarna av naturgas bilar inte kan betala en liten summa för bränsle med några dagars mellanrum, eftersom pumparna skanna ett bränsle kort som ska betalas för varje månad.
Tank Size

Eftersom naturgas tankar är större än i en vanlig bil, mycket av stammen storleken offras och ibland en del av passagerarutrymmet också.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112000.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.