När var Vindrutetorkare Läkemedlets?

En vindrutetorkare, vet också som en torkaren, är en anordning som används på bilar, flygplan, tåg och båtar för att ta bort skräp, regn och snö från vindrutor. Vindrutetorkare uppfanns i början av 1900, innan T-Forden sattes i produktion. Vindrutetorkare Inventor

Mary Anderson krediteras med att uppfinna vindrutetorkare. Anderson fick patent på 1903 för ett fönster-rengöring enhet som blev den första vindrutetorkaren.
Första Vindrutetorkare

Mary Andersons enhet får förare av bilar och gatbilar att rensa vindrutan utan att stanna. Den första vindrutetorkare var en bit gummi fäst vid en arm som svängde ut från insidan av fordonet för att rengöra vindrutan.
Vindrutetorkare om Automobiles
< p> Vindrutetorkare blev standard på bilar i 1916. De första vindrutetorkare drevs av en vev inifrån bilen. Den vindrutetorkaren ersatt användningen av skraporna till rena vindrutor.
Automatiska Vindrutetorkare

Automatiska vindrutetorkare uppfanns av Fred och William Folbert och blev standard på bilar i tidiga 1920-talet. Vindrutetorkare ursprungligen drivs med luft från bilens motor. Skapades i 1926 och fanns bara på lyxbilar
Electric Vindrutetorkare

Elektriska vindrutetorkare. Intermittent vindrutetorkare skapades år 1967 och användes för första gången av Ford 1978.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111996.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.