Hur leverera en bil genom U-Haul

U-Haul är ett uthyrningsföretag som ger ekonomiska, självbetjäning för att transportera en bil från en plats till en annan. Till skillnad från traditionella transportföretag, ger U-Haul inte drivrutiner. Istället levererar lastbilar och släpvagnar för uthyrning till dem som vill bogsera ett fordon själva, antingen med egen bil /SUV eller en som tillhandahålls av U-Haul. Företaget erbjuder både envägs-och-town hyror, beroende på dina behov. Instruktioner
One-Way kontra In-Town Rentals
1

Utvärdera dina skäl för transport. Om du flyttar till en ny plats eller transportera en bil som du har köpt eller sålt, är en enkelriktad hyra rätt för dig. Med enkelriktade hyror, plocka upp utrustningen i en stad och returnera den i din destination city.U-Haul kommer att hyra draganordning enkelriktad utan en lastbil hyra, om ditt eget fordon har ordentlig dragkapacitet för att göra jobbet. Under bokningsprocessen (antingen online eller via telefon) kan du välja "U-Haul Truck Bogsering din bil" eller "din bil Bogsering din bil." En steg-för-steg-process hjälper dig att avgöra om din dragfordonet är tillräcklig för dina bogsering behov. One-way citat är för 7 dagars användning med en specifik kilometerersättning.
2

Tänk alternativet till enkelriktade hyror. Med en in-town hyra du plocka upp utrustning från och returnera den till samma plats. Människor som väljer rundresa transporter inkluderar dem som deltar en bilutställning eller reser på semester i en motor home.For in-town hyror, den "U-Haul Truck Bogsering ditt fordon" alternativet är inte tillgängligt. Du måste använda ditt eget fordon för transport. Priser debiteras per 24-timmarsperiod.
3

Hitta U-Haul platser närmast din avgång och städer destination. Deras närhet och tillgänglighet kan påverka vilken typ av hyra du väljer. Addera utrustning
4

Välj din hyra lastbil storlek. Lastbilar varierar i storlek från 10 fot till 26 fot. Alla har bollen missöden och dragkapacitet.
5

Bestäm bästa trailer för dina behov. En bil släpvagn /dumpern håller alla hjulen på bilen från marken. Detta anses vara det bästa valet för långväga drag. Personbilssläp har en totalvikt på 4000 pounds. Den U-Haul webbplats finns en sida med riktlinjer för fordonet bogseras samt dragfordonet, i förekommande fall (se länken nedan). Den innehåller också pdf-länkar till bruksanvisningar och tips säkerhet och riktlinjer.
6

Tänk dig en bil dolly. Den U-haul bil dolly håller bara framhjulen i det dragna fordonet från marken. Detta är en lägre kostnad alternativ för framhjulsdrivna bilar. Riktlinjerna att din dragfordonet måste väga minst 750 pounds mer än bilen bogseras och har en klass 2 dragkrok.
Bokningar
7

Ha din budget och resdatum i åtanke när du börjar bokningsprocessen. Hyreskostnaden baseras på utrustningens storlek, utgångspunkt, bestämmelseort och datum resor. En deposition kan krävas när du hämtar din utrustning. Bestäm vars namn kommer att visas på hyreskontraktet
8

, och som kommer att driva dragfordonet. Den person som undertecknar avtalet är ytterst ansvarig för utrustningen. Den person som kör ska känna dig bekväm med grunderna såsom stopp, passerar, gör svängar och backar upp med en trailer på släp.
9

Granska din personliga politik Bilförsäkringar. Om det inte täcker hyra släp, kan du välja att köpa försäkring via U-haul. Den Safetow bogsering skydd paket täcker skador på ditt fordon och till den hyrda utrustningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111994.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.