Om ATV Snöplog Kits

ATV snöplog kit är mycket användbart om du vill att ploga snö med din ATV. Många människor har dem installerade på ett återförsäljaravtal, eller installera dem själva. De är det enkelt sätt att konvertera din fritidsfordon till en DIY snöröjning system som kan vara mer effektiv än en snöslunga och enklare att använda. Vad finns i kit?

Typiska ATV snöplog kit innehåller en rad tillbehör. Många kommer med snöplogen, montering bar och hårdvara för att installera monteringsstycket, samt ett system för att höja och sänka plogen. Detta är en nödvändighet om man vill plöja en uppfart eller något annat område, eftersom du kommer att behöva driva plogen utan bladet sänks medan den är ansluten ibland.
Typer

p Det finns flera olika typer av byggsatser tillgängliga. Först av allt, är monteringssatser allmänhet säljs separat från snöplogar, men vissa företag paketera dem tillsammans. Sedan finns lift kit, som kan köpas separat från monteringssatser. Dessa lift kit kommer i manuell (med en handdriven lyftarm) eller hydrauliskt.
Funktioner

ATV snöplog kit kommer i en rad olika stilar - några med en mängd funktioner och andra med det allra nödvändigaste. Vanligtvis kommer en monteringssats har staplar som monteras på ramen, och det kommer att göras av hög eller låg kvalitet stål. De är också kompatibla med specifika modeller av ATV. Lyft kit kommer att innehålla avancerade eller enkla hydraulik med knapptryckning, kan de har även en sida-till-sida rörelse, vilket lutar bladet till vänster eller höger för att flytta snö i endera riktningen.
Kostnader

Plog kit kan vara så billig som $ 60 år men kan också kosta hundratals dollar för mer avancerade modeller. Det beror på hur väl konstruerat satsen är, vad det ger och vad den kan göra. Manuell montering och byggsatser lyft är det billigaste. Warn gör en low-end mount kit för under $ 65, medan deras manuell montering och lyft kit kostar ca $ 185.
Överväganden

När du väljer en ATV lift kit, överväga hur du ska använda det. Kommer det att användas för snöplogning enbart, eller kommer det att användas för smutsavlägsning, gräsmatta klassificering och andra användningsområden? Om så är fallet, är en starkare blad med en robust hydraulisk lyft och en stark montering bar en nödvändighet. Du bör också överväga en lift kit som har en dubbel sida-till-sida handling, vilket hjälper när du klassificera smuts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111986.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.