Hur man bygger Trailer Ramper

En trailerramp är ett praktiskt komplement till en bil släpvagn. Det gör att du snabbt lasta och lossa ett fordon utan att rada upp en bärbar trailerramp. Inte bara är en inbyggd trailerramp mer praktiskt, men också det är säkrare eftersom det är mycket mindre risk att fordonet glider av rampen medan den lastning eller lossning. Saker du behöver
heavy plätering tunnplåt eller bygg kvalitet metall purlingswelding torchhingeschains
Visa fler instruktioner
1

Köp några tunga plätering tunnplåt eller bygg årskurs purlings metall för trailerramp. Köp inte tunn plåt. Den trailerramp måste kunna stå på fordonets vikt plus mer för säkerheten.
2

Skär den tunga plätering tunnplåt eller bygg årskurs purlings metall i två remsor. Gör en av dem 4 meter lång och 16 inches bred. Detta kommer att rymma fler bredder fordonsdäck och höjder trailer. Om möjligt, köp den tunga plätering tunnplåt eller bygg årskurs purlings metall i dessa storlekar. Det kommer att spara dig en hel del arbete att skära dem att passa.
3

Lägg dragning till den ramp så att fordonets hjul inte glider när den lastas och lossas. Gör detta genom att passera en svetsbrännare fram och tillbaka längs ytan av rampen. Detta kommer att göra metallpärla något. Skapa ett korsvis så att fordonets däck har något att gripa in.
4

fästa släpets ramper till släpet med gångjärn. Dessa måste vara tunga gångjärn minst 12 inches bred. Bolt och svetsa dem på undersidan av ramperna och släpet att se till att de följer med vagnen yta. Placera gångjärnen så att ramperna fälls upp när den inte används.
5

Stärka ramperna med stöden. Öppna ramperna på plan mark för att se deras vinkel. Mät från mittpunkten av rampen till marken. Klipp stöd av denna längd och svetsa dem under ramperna. Gör en för varje sida av varje ramp. Svetsa tvärbalkar mellan stöden, och från basen av stöden till där ramperna möter marken. Detta skapar ett triangulärt stöd mönster som är både starka och stabila.
6

använder kedjor för att säkra ramperna till toppen av trailern när de inte används. Du vill inte att de swinging öppna när du kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111984.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.