Om International Car Shipping

Internationella bil sjöfarten har blivit mycket populärt under det senaste decenniet, främst på grund av att priserna är låga nog för att motivera att hålla din bil även om du flyttar utomlands. Den praxis är särskilt populär bland ägare av en-av-a-kind eller anpassade fordon. Typer

vanligaste formen av internationell bil sjöfart är RORO (eller roll-on,-roll-off), I denna form av flisning, bilarna rullade eller köras direkt på ett fartyg last eller däck området. RORO är den billigaste formen av internationell sjöfart, som bilar är utsatta för väder och vind och miljön omkring dem, att vara på en högre risk för repor eller skador.
Alternativ
< p> För dem som vill ha extra skydd, kan bilarna även sändas internationellt inom särskilda behållare. Delade behållare, som ibland kallas konsolidering sjöfarten, är ett bra alternativ om du skickar din bil till en stor stad eller ett populärt resmål, eftersom du kan bara använda detta system om det finns tillräckligt många bilar för att fylla en behållare (som passar 4 eller 5 bilar). Enskilda behållare är den tredje och dyraste metoden, vanligen rekommenderas för dem med dyra eller samlarobjekt bilar.
Prevention

Innan du slår över bilen till rederi, bör du kontrollera att du har tillräckligt med försäkring för att skydda fordonet under transport och leverans. De flesta företag erbjuder en grundläggande försäkring som täcker allmän kosmetiska skador till ett bestämt belopp (som varierar men i genomsnitt 500 $). Du kommer att behöva köpa Marine Shipping Insurance om du vill ha full täckning. Det kommer att täcka hela kostnaden för bilen enligt sin blå bokförda värdet.
Överväganden

Varje land har sin egen avgifter eller restriktioner avseende import av fordon, så måste du fylla i en bunt med pappersarbete före leverans. Lasten Företaget ska förse dig med allt du behöver, eller om du kan få extra kopior från The Department of Transportation eller ambassaden i det land du skickar din bil till. Vid denna punkt, bör du också förfrågan om skatter, tullavgifter och andra avgifter som kan tillkomma när du hämtar bilen. Eftersom tullavgifter kan vara upp till 30 procent av bilens Blue Book pris i vissa länder (som Frankrike och Australien), kan du behöva för att utvärdera på denna punkt om det är värt det att skicka bilen alls.


Varning

Fordon måste plockas upp vid destinationen antingen av dig eller av en auktoriserad representant, en person som du måste godkänna skriftligen när du fyller i din faktura för landning på sjöfart destination. De flesta rederier har andra begränsningar, t.ex. ingen möjliggör personliga tillhörigheter inne i bilen du skickar, tömma gasen uppgiften och ta bilder för försäkringar. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111975.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.