Hur man bygger en Fire Engine

Den imponerande modern brandbil ofta skymmer hur förrädiskt lätt det är att sätta ihop en fungerande fordon för brandbekämpning. När allt var de tidigaste brandbilar bara pumpar med slangar monterade på hjul, en kull, eller i en vagn eller vagn. Bygga din egen brandbil behöver inte innebära mycket mer än eftermontering en lastbil eller jeep för att göra samma sak. Saker du behöver
Jeep eller pick-up för eftermontering
Hög volym vattenpump
Två uppsättningar av slangar
Förbandslåda
Ladder
Visa fler instruktioner

1

Mät din last säng. Som en praktisk fråga, om du bygger din egen brandbil istället för att köpa en, betyder det sannolikt att du är eftermontering ett befintligt fordon. Det viktigaste redskapet för en brandbil är vattenpumpen, men du måste lämna tillräckligt utrymme i bagageutrymmet för en massa slang också. Håll båda dessa faktorer i åtanke när du går till steg 2. Civila fordon som skulle kunna fungera för denna typ av tjänst är pick-up lastbilar, stora jeepar, och eventuellt stora ATV.
2

shoppa för din pump. Ett bra exempel på en brandbekämpning, hög volym pump är Davey 5290BE. Kom ihåg vad Steg 1 sa om rymden? Om du väljer denna pump, måste du ha tillräckligt med utrymme överblivna till åtminstone lagra tillräckliga längder av slang för att ansluta till en vattenkälla och att springa ut för brandbekämpning, plus back-ups, och förmodligen behöver överblivna utrymme för andra verktyg och förnödenheter för start. Om du inte kan matcha en pump och dess redskap i ditt utrymme, måste du antingen att få en mindre pump eller ett större fordon.
3

Samla dina övriga verktyg och artiklar. På ett minimum, bör en brandbil har en tuff, stabil stege, yxa, spade, kofot, plocka, och slägga, brandsäkra rep, en stor, hög kapacitet förbandslåda, verktygslåda för att arbeta med brandposter, yttre kranar, pumpen, och ditt eget fordon.
4

Bolt saker på plats. Du kommer att behöva skruva pumpen på plats, och det är troligt att du kommer att behöva sätta spännen på utsidan av fordonet för att utföra stegen, och kanske till och med de längre verktyg såsom yxan. Du kanske eller kanske inte vill lägga förvaringskärl för att stuva verktygslådan och förbandslåda, eller hålla extra bränsle för pumpen säkert utom räckhåll för gnistor.
5

Bestäm om du behöver lägga till en siren. När du bygger en egen brandbil, kan en siren eller inte kan vara lämpliga för dina ändamål.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111972.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.