Hur man installerar 4 Wiring Pole Trailer

För att lagligt dra en släpvagn i USA, måste släpvagnen ha arbetat signal och positionsljus anslutna till bogsering bilens elsystem. Många vagnar är kopplade för att följa detta rättsligt krav, men om ledningsdragningen blir skadad, får släpet kräva en ny uppsättning av ledningar för att bli "street-legal." Eftersom de flesta bil-släp kräver endast en grundläggande uppsättning av signal-och positionsljus, kan de flesta vagnar kopplas för att fungera med en fyra-poliga kontaktdon. Saker du behöver
terminal hopkopplingshylsa kontaktdon
Elektrisk tång
Brown fordonsindustrin elektrisk tråd
Red fordonsindustrin elektrisk tråd
Grön fordonsindustrin elektrisk tråd
Fyrpolig platt trailer-side kabelnät
Drill
Crimp-typ ringkabelsko
Plaatskruv
Visa fler instruktioner
en Trailer signallampor har två kablar - en för signallampa och en för bakljuset.

Kör en längd brun elektrisk tråd från den bakre vänstra signallampan till vänster positionsljus. Placera en trådkopplingsdonet skarv terminal över en av de trådar på vänster signallampa. Sätt den bruna elektrisk tråd i hålet på sidan av Skarvhylsa och crimp kontakten stängd så att den håller båda kablarna ordentligt.
2

Anslut en längd brun elektrisk tråd från höger bak signal lampa till höger positionsljus. Placera en trådkopplingsdonet skarv terminal över en av de trådar på vänster signallampa. Sätt den bruna elektrisk tråd i hålet på sidan av Skarvhylsa och crimp kontakten stängd så att den håller båda kablarna ordentligt.
3

Placera en Skarvhylsa över vänster markör lampa tråd. Sätt in den fria änden av den bruna kabeln som kommer från den vänstra signallampan i sidan hålet på Skarvhylsa och kläm fast kontaktdonen på ledarpar.
4

Anslut en Skarvhylsa över höger markör lampa tråd. Sätt in den fria änden av den bruna kabeln som kommer från den vänstra signallampan i sidan hålet på Skarvhylsa och kläm fast kontaktdonen på ledarpar.
5

Route en längd brun elektrisk tråd från vänster sida markör till den högra sidan markören via framsidan av släpvagnen. Placera en klämkoppling över höger markör tråd, stick in ena änden av den bruna kabeln i hålet på sidan av Skarvhylsa. Crimp denna terminal för att göra anslutningen. Placera en klämkoppling över vänster markör tråd och placera den fria änden av den bruna kabeln i hålet på sidan av Skarvhylsa. Crimp denna terminal för att ansluta kablarna.
6

Placera en tråd Skarvhylsa över ledningsanslutningsanordningen sidomarkeringslyktor på vagnens framsida. Sätt den bruna kabeln från släpvagnen selen i sidan hålet på skarven terminalen och crimp kontakten. Detta kommer att elektriskt ansluta kablaget till sidomarkerings och bakre parkering.
7

Kör en längd av gula ledningen från släpets främre till vänster signallampa. Placera en Skarvhylsa över den återstående vänstra signallampan tråd. Sätt i ena änden av den gula sladden till sidan hålet på skarven terminalen och krusa terminalen för att göra den elektriska anslutningen. Placera den gula ledningen från släpvagnen sele i en skarv anslutningskontakt. Sätt i ena änden av den gula signallampan tråd i hålet på sidan av Skarvhylsa och crimp anslutningen att gå samman trådarna.
8

Route en längd av gröna ledningen från släpets främre till rätt signal lampan. Placera en Skarvhylsa över den återstående högra signallampan tråd. Sätt i ena änden av den gröna tråden i sidan hålet på skarven terminalen och krusa terminalen för att göra den elektriska anslutningen. Placera den gröna ledningen från släpvagnen sele i en skarv anslutningskontakt. Sätt i ena änden av den gröna signallampan tråd i hålet på sidan av Skarvhylsa och crimp anslutningen att gå samman trådarna.
9

Borra ett litet hål i trailerns ram nära fronten . Placera en ring terminal över den vita ledningen på släpet sele och crimp terminal till tråden. Placera ringen terminalen över det borrade hålet och för in en skruv i hålet. Dra åt skruven så att den håller ringen terminalen ordentligt mot vagnens ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111949.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.