Yamaha Golfvagn Motorspecifikationer

En Yamaha golfvagn är en två - persons fordon som konstruerats för snabb resa över de gröna slätterna i en golfbana . Dessa särskilda golfbilar görs av den japanska multinationella företaget Yamaha , som specialiserat sig på bilar och elektronik . Motor

Ett Yamaha golfvagn motor är typiskt en fyrtakts bensinmotor med en enda cylinder . Detta bedöms vara lämplig när man jämför den kraft och prestanda i motorn till golfbil vikt ( den officiella vikten av vagnen är 255 kg eller 562 £ . ) . Från denna beräkning , kan golfbil nå en maximal hastighet av 15 miles per timme .
Kylsystem

Alla fordonsmotorer behöver ett kylsystem för att förhindra överhettning och bibehålla prestanda . Yamaha golfvagn använder en påtvingad luft - kylsystem ( i motsats till ett vatten - kylsystem ) .
Motorolja Typ

oljetyp som måste användas på Yamaha golfbil är ett Yamalube 10W40 4-takts olja . De övriga relevanta specifikationer avseende motorolja ( kapacitet motorn och oljebyte kvantitet ) är båda samma sak på 1,0 liter vid 1000 kubikcentimeter .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111939.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.