Så installerar du Lights Trailer Marker

Trailer positionsljus ge andra förare med en visuell indikering av din släpvagn närvaro i svagt ljus miljöer. Korrekt installerad, positionsljus bidra till att maximera din säkerhet samt säkerheten för andra på vägen. De kommer i ett sortiment av stilar och mönster för att tillfredsställa din smak eller matcha din släpvagn. Oavsett om du dragande en resa, landskapsarkitektur, slutna eller nyttofordonstrailer, måste den vara utrustad med dessa viktiga lampor. Saker du behöver
Kilar
Skruvmejselsats
Nya positionsljus
hopkopplingshylsa kit
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Koppla din trailer från dragfordonet, parkera på en plan yta och ställ in bromsen eller Blockera hjulen.
2

Ta bort det gamla markör belysning, om det är installerat, och placera de nya lamporna på marken bredvid till deras montering platser på släpvagnen.
3

Dra lång brun ström-ledningar för vänster positionsljus på tungan utnyttjar ramröret eller befintliga kanaler tråd för skydd. Installera gummiringarna någonstans chaffing kan uppträda mellan kabeln och slangen eller kanal kanter. Jorda vita jordledningen till trailern ram.
4

Splice kort ström-ledningar från vänster positionsljus till makten ledningsdragningar framåt från vänster baklykta. Både positionsljus och båda bakljusen använder samma strömkälla. När strålkastarna från dragfordonet är påslagna, alla fyra av dessa släpvagn tänds.
5

Montera vänster positionsljus till släpet med hjälp av hårdvara som kom med ljuset. De monteras vanligen direkt genom ramen med en eller två reglar fästa ljuset bostäder och säkras med en mutter. Om ingen hårdvara ingick, använder hårdvara från de gamla lamporna eller bestämma storleken på bulten /muttern som krävs genom att mäta diametern av dubbarna eller bult hål på den nya belysningen.
6

Route, skarv, och montera rätt markör ljus användning av samma förfaranden.
7

Splice de nya positionsljus till släpets kablaget. Det kommer att finnas en ström-ledningar härrör från trailern kontakten. Både vänster och höger strömkablarna kommer skarva till detta.
8

Anslut släpvagnen till dragfordonet.
9

Test släpvagnens belysning. Har en assistent i bilen växla strålkastarna på och visuellt verifiera att den gula positionsljus tänds. Testa vänster blinkers, höger blinkers och bromsljus funktionalitet för att garantera att inga andra kablar stördes under denna process.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111938.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.