Hur Syfte Plog Lights

Sikta din snöplog lampor till rätt position hjälper dig att navigera när plogen är i drift. Det hjälper också att minska risken för olyckor genom att ge dig rätt belysning så att du kan se vad som finns på marken framför dig när du kör. Sikta plog ljus är en enkel procedur som sker i din uppfart framför garaget eller platt yta väggen. Saker du behöver
garageport eller vägg
Bucket
Soap
Water
Air kompressor (tillval) katalog färgad tejp
Måttband
Visa mer Instruktioner
1

Park plogen 25 meter framför en garageport eller plan vägg. Se till att garageporten är stängd.
2

Höj plogbladet till normal drift.
3

Rengör lamporna med tvål och vatten. Inspektera plogen för tömda däck, lera på flikarna, eller någon extra vikt. Pumpa däcken till rätt tryck, om nödvändigt, och ta bort någon lera från flikama. Kontrollera att det inte finns någon extra vikt på fordonet som kan sänka den.
4

Markera garageport eller vägg med en vertikal linje som är mitt på fordonet. Använd färgade band. Tape ytterligare två vertikala linjer till garageport eller vägg. Dessa representerar avståndet mellan ljusen, och bör vara 20.5 inches bort från mittlinjen på båda sidor.
5

Markera en horisontell linje på garageport eller vägg som är avståndet från marken till centrum av strålkastaren. Använd ett måttband för att mäta avståndet på plogen innan markera det på dörren. Detta är den "hög intensitet" linje.
6

Sitt i snöplogen. Använd strålkastaren kontroller för att sikta plogen lampor på halvljus på skärmen. Placera den vänstra ljuset så att toppen av strålkastaren är i jämnhöjd med toppen av "hög intensitet" linjen och spola till höger om den vertikala linjen som är till vänster om mittlinjen.
7 < p> Placera rätt plogen ljus så att toppen av strålkastaren är i jämnhöjd med toppen av "hög intensitet" linjen och spola till den högra sidan av den vertikala linjen som är till höger om mittlinjen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111935.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.