Så här importerar en Mercedes Benz från Kanada till USA

En Mercedes-Benz är en tysk konstruerad bil som produceras av den äldsta biltillverkare i världen. Mercedes-Benz byggde sina första bilar i slutet av 1800 och sålde sina första Mercedes 1901. Företaget, ursprungligen känd som Daimler Motoren Gesselschaft, blev känd som Mercedes-Benz 1926. Idag bygger Mercedes-Benz bussar och lastbilar, men är mest känd för sina lyxiga sedaner och sportbilar. Om du har en Mercedes-Benz i Kanada som du vill importera till USA, måste du vidta vissa förberedande åtgärder. Instruktioner
1

anlita ett tullombud. Hitta ett tullombud genom att titta i din lokala kanadensiska telefonbok. Du kommer att behöva behålla exportera tjänster för att transportera din Mercedes-Benz i USA. Ange ett ankomstdatum för att informera amerikanska tullen i fordon ankomst för inspektion.
2

Samla din fordonsinformation. Detta inkluderar den ursprungliga köpebrevet, VIN-nummer, färg, modell, trim nivå, och körsträcka samt försäkring information och registrering av fordon.
3

Ladda EPA Form 3520-1 och DOT Form HS-7. Gå till Naturvårdsverkets hemsida och Department of Transportation webbplats. Hitta former 3520-1 och HS-7. Ladda ner och skriv ut. Fyll i formulär med hjälp av din tullombud.
4

Rengör bilens underrede. Fråga din tullombud för namn och plats för en professionell underrede städservice. Det amerikanska Department of Agriculture kräver några bilar som kommer från andra länder för att få en ren underrede fria från smuts, jord och vägsalt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111913.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.