Hur Torrsump

Torrsump system används ofta för tävlingsbilar för att öka prestandan på sina motorer. Tekniken används för att smörja motorn för två-och fyrtaktsmotorer som är kolv förbränningsmotor. Dessa bilar använda en sekundär extern behållare som inrymmer oljan. Den mer vanliga våtsump systemet har inte en sekundär plats för oljan. Den torra sumpsystem möjliggör ökad oljekapacitet och låter motorn har en lägre tyngdpunkt. Saker du behöver
Oil
ratchet Tändstift och uttag
Wrench in
Remote starter switch eller biträdande
Visa fler instruktioner
1

Put en ren oljetråget under motorn. Ta av det höga trycket linjen genom att dra bort bilens oljefilter adapterplatta. Låt linjen att hänga över pannan. Del olja kommer att förloras. Du kan spara den olja som du fånga i din panna.
2

Pul drivremmen från oljepumpen och lägg den åt sidan. Var försiktig med att inte skada ditt bälte. Du måste installera detta.
3

Ta bort locket oljetanken. Fyll systemet med olja av hög kvalitet. Syntetiska oljor fungerar bra med Torrsumpsdelar system. Kontrollera med din bils tillverkaren rekommenderad olja.
4

Fyll på olja till ungefär halvvägs upp tanken.
5

Vrid remskivan långsamt att prima oljepumpen. Du måste aktivera det i samma riktning som det går när bilen motorn är igång. Vrid den tills olja strömmar från högtryck linje.
6

Installera din högtrycksledning. Tilldela någon att fortsätta vrida pumpen tills den linje du har möjlighet att ansluta linjen. Detta kommer att säkerställa att du raden är full.
7

Fyll din oljetank till toppen.
8

Bifoga en avlägsen förrätt eller hitta någon att hjälpa dig. Installera om din olja bälte pumpdrivning på remskivorna. Ta din motorns tändstift.
9

Inaktivera tändningen genom att ta bort strömmen till bilens spolpaketet eller spolen tråd. Detta kommer också att koppla bort strömmen till bränslepumpen vid säkringsdosan på bilens pump, stoppa bränslet från att pumpa in i motorn.
10

Vänd dig motor över med startmotorn eller har din assistent göra det . Övervaka nivån oljetank som motorn stängs över. Fortsätt att fylla det som behövs för att upprätthålla nivån. Låt inte det gå torrt eftersom du måste börja om.
11

tillbaka tändstiften. Återanslut strömmen till spolen pack eller spolkabeln.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111891.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.