2006 Subaru Outback Specifikationer

Debuterade 1995, är Subaru Outback anses vara den första sport-utility vagn. Konkurrerande bolag släppas snart crossover-modeller av sina egna. För att inte överträffas, omgjorda Subaru Outback för 2006 med en mer exklusiv utseende, och samtidigt öka OutBacks terrängegenskaper. För första gången under 2006, erbjöd Subaru en nyare, mer kraftfull motor. 2006 Outback såldes som både en vagn och en sedanmodell, med begränsade och LLBean upplagor tillgängliga i både kropp stilar. Exteriör

Alla 2006 Outback modeller inkluderar en standard bakre spoiler, 17-tums aluminiumfälgar och all-season däck. En insida monterade temporärt reservdäck och stål reservhjul är också standard. Samtliga modeller är utrustade med variabel intermittent främre och bakre torkare, en eluppvärmd bakruta och ett takräcke med last spännband. De begränsade och LL Bean versionerna dubbla power glastak månen. Den maximala dragkapacitet ligger mellan 2.700 och 3.000 pund., Beroende på modell.
Mekanisk

2,5-litersmotorn har fyra cylindrar, ensamstående kammar overhead och 16 ventiler. Den variabla ventillyft systemet ökar 2006 modellens hästkrafter till 175. Den 3,0-liters motor alternativ har dubbla överliggande kamaxlar, sex cylindrar och toppar ut på 250 hästkrafter. Samtliga modeller har MacPherson fjäderben fram, multi-link fjädring bak och fyrhjuliga oberoende fjädring.
Safety

2006 Subaru Outback säkerhetsfunktioner inkluderar front , bak och dubbla främre sidomonterade krockkuddar, bilbarnstol ankare och passagerarairbag åkande avkänning deaktivering. Fyrhjulig låsningsfria bromsar är standard, är såsom ventilerade skivor fram och solida bak skivbromsar, elektronisk bromskraftfördelning och passagerare och förare Whiplash Protection System. De begränsade och LL Bean upplagor erbjuda en fjärrkontroll stöldskydd larm och övervakning av däcktryck. Addera Interiör

Även de mest grundläggande modellerna är utrustade för komfort, multi- nivå uppvärmd förare och passagerare trasa säten hink, en åtta-vägs makt förarsätet och en split-fällbara bakre ryggstöd. De begränsade och LL Bean modeller erbjuder läder och trä detaljer interiör med en fällbar mittarmstödet i baksätet. Remote power dörrlås, makt uppvärmda backspeglar och snabbvalsknappar fönster makt är standard makt funktioner. Förvaring finns i den främre konsolen, främre och bakre mugghållare, Takkonsol och främre ryggstödet. Samtliga modeller är utrustade med farthållare, servostyrning, en tilt-justerbar ratt, dubbla lysande speglar fåfänga, färddator, extern display och en låg bränsle-nivå varning. De mest grundläggande modellerna är utrustade med en 120 watt AM /FM-stereo med CD-spelare, men en 160-watts stereo med en sex-CD-växlare och en subwoofer fanns tillgängliga. På de begränsade och LLBean modeller, är ett navigationssystem med DVD-baserad display och vägbeskrivning röst standard. Andra alternativ är en universalfjärrkontroll sändare, förare och passagerare klimat styr ljudkontroller i ratten, kompass och blinkers i backspeglarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111882.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.