Hur man öppnar en Dodge Caliber s Trunk

Dodge Caliber är en kompakt bil som finns i fyra modeller: den grundläggande Express , den Mainstreet , som har större hjul och en fjädring , Uptown med lyxiga alternativ , och Heat , en sport -trimmad modell . När du planerar en bilsemester eller ens en snabb tur till mataffären , kommer du antagligen att använda stammen av din Dodge Caliber att lagra objekt . Stammen på någon Caliber kan öppnas på två sätt - du kan antingen använda fjärr keyless sändaren eller tändningsnyckeln . Instruktioner
1

Tryck och släpp " Lås upp " -knappen på fjärrkontrollen nyckellösa sändaren två gånger för att låsa upp Dodge Caliber stam. Bilens blinkers blinkar som svar , erkänner upplåsningssignalen . Kläm trunk release och öppna det .
2

Sätt i tändningsnyckeln i bålen låset om du inte har bekväm tillgång till fjärr keyless sändaren . Vrid nyckeln åt höger för att låsa upp bakluckan . Kläm trunk release och öppna det i en rörelse .
3

Tryck på " Lock " -knappen på fjärrkontrollen nyckellösa sändaren en gång för att låsa alla dörrar och bakluckan på Dodge Caliber . Sätt i tändningsnyckeln i bålen låset om du inte har fjärr keyless sändaren . Vrid nyckeln åt vänster för att låsa stammen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111875.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.