Muncie 4 Speed ​​Shifting Tips

Den Muncie 4-växlad transmission är en av de stora amerikanska muskelbilen prestanda tillägg. Du kan installera eller anpassa en Muncie 4-växlad växellåda som passar nästan alla fordon som någonsin har varit på väg i USA, och dess korta kast ger snabbare växlingar och mer makt vidarebefordran till drivhjulen än en konventionell fabrik 4 -växlad växellåda. Som alla bra eftermarknad del, det finns ett antal olika tips och tricks som är nödvändiga för att hjälpa dig att förverkliga maximal uteffekt på din Muncie 4-växlad växellåda, och att veta dessa tips hjälper dig att få ut det mesta hästkrafter och utanför linjen hastighet och vridmoment för din sändning dollar. Shift Kopplingen

Ett problem som ofta uppstår med Muncie 4-växlad transmission är slitage och brott på skift kopplingar, speciellt i dragracing, eftersom det finns en tendens till maktskifte mellan första och andra växeln För att få mer fart i en dragracing situation. Slitage eller skador på dessa kopplingar kommer att orsaka hårdare växling, samt påverka överföringen förmåga att återgå till neutral växel mellan skift eller vid start av bilen. Genom att hålla dessa kopplingar smörjs ordentligt och i spec, kommer du alltid att kunna få ut maximal prestanda ur din Muncie 4-växlad växellåda.
Tillbaka fjädern brickorna mellan växelreglage

hastighet kort kastlängd Muncie 4-växlad växellåda kommer från slack i växelspakar som gör att du kan flytta dem med väldigt lite metall mot metall motstånd vid växling. Denna hastighet kommer från det faktum att dessa spakar är separerade från varandra med hjälp av fjäderbrickor som tillåter slack mellan spaken och de andra lagerytor. Om dessa brickor platta ut ur användning, kan det finnas stort spel, vilket kan orsaka slarvig eller felaktig växling, och om brickorna är för hårt, stort motstånd och långsammare växling kan orsaka. Lyckligtvis är dessa brickor är lätta att källan och byta.
Wear i växelspaken Montering

fästhål i växelspakar kan slitas ut eller sträcka från upprepad växling. När detta inträffar slarviga skiftande resultat. Ta bort dessa spakar och bearbetning till nya eller minska storleken på monteringshålen till fabriksinställningarna dimensioner kommer att hålla din Muncie 4-växlad växellåda going strong.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111872.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.