Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du justerar regulatorn på en Kawasaki FH721D

Kawasaki FH721D fyrtaktare generatorer har en justerbar gas regulator som gör att du kan ställa in produktionen för att matcha elektriska krav. Typiskt höjer man utgången när du slår högspänning tillbehör, såsom kylskåp, mikrovågsugn eller motordrivna verktyg. Du kan minska produktionen när du slår lampor eller mindre elektriska tillbehör. Justera guvernören på en Kawasaki FH721D är inte svårt. Bekanta dig med det förfarande och justera utgångsnivån helst för maximal prestanda och bränsleeffektivitet. Saker du behöver
Metric skruvnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta plattan regulatorarmen bakom förgasaren på sidan av generatorn. Identifiera regulatoraxeln som sträcker sig från baksidan av plattan i handen justervredet vid den yttre änden av skaftet.
2

Lossa låsmuttern där axeln fäster vid spaken plattan med en metrisk skiftnyckel.
3

Vrid plattan regulatorarmen medurs för hand tills det tar stopp, vilket indikerar gasspjället är helt öppet. Håll regulatorarmen i detta läge med en hand.
4

Vrid handen justeraren i slutet av regulatoraxeln medurs med andra handen tills det tar stopp för att höja produktionen till max. Dra åt muttern på regulatoraxeln med skiftnyckel.
5

Lossa låsmuttern på regulatoraxeln med skiftnyckel. Rotera regulatorarmen helt medurs och håll den i detta läge med en hand. Vrid ratten handen justerare moturs för hand för att minska produktionen av generatorn. Dra åt muttern med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111853.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.