Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man reparerar en gelcoat som är Peeling på en husbil

Vissa husbilar är konstruerade av en glasfiber skal som är belagd med gelcoat för att ge det en blank yta. Över tid kan denna yta blir matt och blek och kan även börja att skala på grund av exponering för solen och andra element. Denna vittring är normalt, men gör din husbil ser gammal och misskött. Istället för att låta din husbil att förfalla, kan du reparera peeling gelcoat själv att spara pengar och hålla din husbil ser trevligt. Saker du behöver
fint sandpapper
Alkohol
mjuk trasa
Gelcoat
Paintbrush
Visa fler instruktioner
1

Sand området för att ta bort lös gelcoat i det område där det är peeling. Precis som färg, om du helt enkelt rock över det, kommer den nya gelcoaten fastnar inte där gammal, lös gelcoat existerar.
2

Rengör området med alkohol på en mjuk trasa för att avlägsna skräp från området , inklusive smuts från husbilen ligga utanför och eventuellt skräp från slipning.
3

Applicera ett nytt lager gelcoat över det område du slipat. Håll lagret tunt och smidigt. Låt det första lagret torka helt.
4

Applicera ett andra lager av gelcoat i ett tunt, jämnt skikt. Låt den torka ordentligt innan du utsätter din husbil till elementen genom att köra eller camping.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111852.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.