Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Gör-det-själv Pin striping för en husbil

Om du vill göra din husbil att stå ut från mängden, men ändå inte vill gå till bekostnad av att betala för en anpassad grafisk färg jobb, kan du lägga till ränder och andra dekorativa detaljer själv. Förutsatt att du har tid, tålamod och en stadig hand, kan du köpa 150-meters rullar av vinyl överföringar att följa ditt fordon i konstruktioner stift rand av varierande färger. Samt ränder, ett brett utbud av andra vinyldekaler finns tillgängliga för att lägga karaktär till din bil enkelt och relativt billigt. Saker du behöver
Tape Krita åtgärd
en rulle isoleringstejp
Sax
mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

Sketch ut ett förslag till utformning så att du är säker på det utseende du vill uppnå innan du startar stiftet striping projektet.
2

Rengör din husbil. För att stiftet striping för att hålla sig väl, måste ytan vara fri från smuts och fett.
3

Mät höjden där du vill att dina ränder och arbeta runt din husbil märkning Den nivån var 2 meter längs sidorna av husbil med en lätt kritmärket. Stand 20-fötter tillbaka från fordonet och kontrollera att vara säker på att markeringarna bildar raka linjer och att de är den höjd du vill ha.
4

Börjar på den främre änden av förarsidan, skal tillbaka 6 -inches av vinyl pin striping i taget och hålla sig noga det mellan dina två första kalkfläckar. Om möjligt, försök att få någon att hjälpa dig när vidhäftning av ränder. Har din assistent hålla rullen och långsamt släppa ut mer av bandet, som du försiktigt gnugga bandet ner med en mjuk trasa. Bandet ska ligga platt och inte ha några luftbubblor under.
5

fortsätta att hålla bandet mellan dina krita poäng. Stå borta från fordonet varje par fötter för att kontrollera att bandet är rakt. När du har anslutit en master rand, blir det lättare att följa ytterligare ränder över och under det, eftersom du kommer att ha det för vägledning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111851.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.