Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder en Landoll Trailer att bogsera RV husbil Coaches

Det kan vara nödvändigt att bogsera ett fritidsfordon eller RV, om den har mekaniska problem eller kräver leverans till en ny ägare. Det idealiska sättet att bogsera en RV är med en speciellt utformad flak trailer såsom Landoll Model 353. Den har tre axlar och kan bära en RV som väger upp till 50.000 pounds. Korrekt säkra RV till Landoll trailern ger en säker resa. Saker du behöver
Full size traktor downs
Slips (klassad för RV vikt)
Visa fler instruktioner
1

Park traktor och släp, med Landoll Modell 353 fastsatt, på ett plant underlag. Det är viktigt att ha tillräckligt utrymme bakom den för att driva RV upp till den bakre. Ställ traktorns parkeringsbroms till "On" läge och släpp släpvagnens bromsar med förarens kontroll.
2

Starta den hydrauliska motorn på släpet och låt den värmas upp i flera minuter. Förläng vagnens utstående armarna så att cylindrarna vända sig till upprätt läge. Sätt i den medföljande bromskloss, bult och vind mutter genom låshålet i armen.
3

Placera trampdynan på marken nedanför hissen benet och dra det förlängda armar så att läget av benet är 8 inches från släpet ram.
4

bort underrede lås stift genom att aktivera den manuella brytaren vid spakarna.
5

Lyft den främre delen av vagnen 8 inches från marken med hjälp av släpets kontroller. Sänk utstående armarna att lyfta släpvagnens däck från marken. Flytta underredet hela vägen framåt med släpets kontroller. Sänk svansen av släpet helt till marken.
6

Fäst uppsättning lastramper till den bakre delen av släpvagnen genom att sänka dem i spåren på baksidan av släpet.

7

Kör RV upp till baksidan av släpet, anpassa sin framdäcken med ramperna. RV ska vara i perfekt linje med släpet hela vägen till baksidan.
8

Kör RV på vagnen långsamt och sluta när mitten av RV vikt är precis framför släpets axlar.
9

Placera släpets vinsch i neutralläge och dra vinsch krok ut till ramen av trailern. Fäst vinschen krok till ramen och dra vinschen i, med sina kontroller, tills den sitter fast. Detta förhindrar att RV från att rulla bakåt.
10

Fäst RV till trailern med många flak tie downs klassade för vikten av RV. Använd fler tie downs än du tror du behöver för att förbereda för en oväntad händelse vid bogsering.
11

Ta bort lastramper och höja trailerns sängen, vända den process som används för att sänka det.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111849.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.