Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Vad Är Anslutningar för Camp Trailers?

Första gången campare kan ibland bli överväldigad på många detaljer att inrätta läger med en släpvagn. Dra upp till din webbplats och se alla andra campare helt inrättat och rostning marshmallows kan vara skrämmande. När du lär dig grunderna, men du kommer att skapa säkert din egen rutin som fungerar bäst och snabbast för din camping parti. Grundtanken är att vara säker och ren, och gå vidare till njuta av din camping äventyr. Innan du ansluter dina Camper

Innan din campingplats och ställa in din enhet, tar en minut att gå runt på webbplatsen och leta reda på el, vatten och avloppsledningar. Kolla in det elektriska uttaget spänningen att se till att är matcher som i ditt läger släpfordonets. Slå på vattnet tapp för att säkerställa att vattnet är igång och att det är klart. För avlopp hookup, undersöka öppningen för att bekräfta att det är fritt från skräp, såsom stenar eller skräp. Säkerhetskopiera din husbil så att kontakterna någonstans är nära aggregatet. Addera Electric

elektrisk anslutning är i allmänhet den första anslutningen som du gör när du ställer in din husbil. Elektriska sladdar bör vara antingen 12 eller 14 gage, beroende på storleken på ditt läger släpvagn. En kort anslutning och om sladden platt på marken är den säkraste metoden för elektriska anslutningar. När redo att koppla upp din el, först se till att dina händer och marken är torr. Stäng alltid av strömbrytaren till "off" läge innan du ansluter eller tar bort dina elektriska pluggar för att undvika att bli chockad.
Vatten

Vatten är annat läger trailer uppkopplingen som finns på många campingplatser och parker RV. Med hjälp av en snabbkoppling på dina slangar ger en snabb och enkel installation. Slangkopplingar är lätt tillgängliga på husbil leverans butiker. När du ställer in din husbil vattenförsörjning, först installera en regulator vattentryck för att skydda enheten från överspänning som ofta uppträder med camping vattentäkter. Sediment avlägsnas med ett vattenfilter och den sista slangen kvarstad är dricksvattnet slangen. Innan du fäster slangen till din husbil, köra lite vatten genom den för att få ut all luft. Som med den elektrisk anslutning, ju närmare att vattenslangen är att din husbil, desto bättre vattenflödet.
Sewer

slutliga hookup för ditt läger släpvagn är avloppsledningen. Av hygieniska ändamål, är det bäst att använda engångshandskar när du ansluter din avlopp slang och att tvätta händerna direkt efter att vidröra det. När du ansluter avloppsledningen på campingen, kan du öppna gråvatten ventilen, men behålla det svarta vattnet ventilen stängd tills du ska dumpa ditt vatten för att uppnå bättre spolning. När du packar upp din enhet, alltid förvara avloppet slangen i ett helt separat utrymme från dina slangar dricksvatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111848.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.